Mi okozhatja azt, hogy a 9-dik gyógyszerszedési napon "barnázás" jelentkezik?(Évek óta szedem a gyógyszert, és nem fordult elő) (tudásbázis)
nekem is javul már a bőröm, a hajam sem zsírosodik már, pedig anno 1-2naponta mosnom kellett...
most meg tüdőgyulladást kaptam, ráment a torkomra, hétfőn megyek vissza dokihoz.akkor majd rákérdezek, hogy mi lehet a baj..
én szedek mellette...sotretet, bőrdoki írta fel, vérképet csináltatott előtte, meg vasat(vérszegénység).
3napja antibiotikum, tüdőgyulladás miatt.de ez még azelőtt kezdődött..
Nekem is arra írták :)
Remélem neked hamar elmúlik, és nekem is csak kezdeti mellékhatás..ez az első levél, még 6 szem van benne, rendesen szedtem..
Szia!
Én is azt szedem... :) Eddig semmi problémám nem volt tőle... (Eredetileg a bőrproblémámra lett felírva)Ez csak most jelentkezett, azért is ijedtem meg egy kicsit...
sziasztok!
megkérdezhetem hogy melyik gyógyszert szeded?én a diane35-öt, kb. 15napja, és kb egy hete gyenge vérzésem van...valakinek van tapasztalata ilyen téren?tudom hogy mellékhatásként lehetséges, de ennyi ideig?
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Syncumar mite.Kérlek segítsetek! Másnál is jelentkezik ennek a gyógyszernek a mellékhatása?
- Utazás közben jelentkező rosszullét ellen mit lehet tenni? Olyan gyógyszer, ami nyugtat nem jó, mert versenyem lesz egy 5 órás út után.
- IR miatt szedek Metformint, a felsorolt mellékhatásokat okozhatja a gyógyszer?
- Korai terhesség esetén mire utalhat a vérzés? Okozhatja a gyógyszer?
- 3 hete szedek Meforal tablettát, és mostanában nagyon puffadtnak érzem a hasam és derékfájdalom is gyötör. Okozhatja ezt a gyógyszer?