Mi okozhat rendszeres szemrángást? (tudásbázis)
Mostanában ez nálam is jelentkezett és furcsállom, hogy csak a bal szemem ilyen.
Ahogy utánanéztem valóban a stressz okozhatja, szklerózis multiplex-re is utalhat, bár azt azért nem hiszem.
Így maradt egy dolog: túl sokat ülök a számítógép előtt. De ha valaki sokat tévézik szerintem az is egy ilyen ok lehet.
fáradtság,kimerültség,túlhajtás...velem ilyenkor szokott előfordulni,
Vitamin!!!!
Hajrá.:)
Túl fiatal vagy még ahhoz hogy elhanyagold a szemeidet vagy bármit.
Tudom, igazad van. :)
Idén már tényleg muszáj lesz rávennem magam... :(
Mondjuk a fáradtság adott a 1,5 éves kisfiam mellett. :)
Viszont mostanában olyan jókat alszok. 9 előtt ritkán kelünk és 10-11-kor alszunk. Abszolút nem érzem magam kialvatlannak...
Na az már van. :( Egyre sűrűbben. :(
Egyébként minden októberben elmegyek a látás hónapja alkalmából csak olyan iszonyat drága a szemüveg, hogy újabb 1 évig vacillálok és gyűjtögetek. Aztán megint ott az október. :(
Hááát én is nagyon remélem, hogy nem az.
Viszont nem nagyon akar múlni.
Hááát az alvással nincs gond szerencsére.
Stresszelnivaló mindig van de azzal sajnos nem tudok mit csinálni. :(
Most találtam itthon Magne B6-ot és bevettem 2-őt hátha "ellazítja" miellőt agybajt kapok. :(
Nàlam huzat miatt volt már rá példa, nagyon idegesítő, pl légkondi a kocsiban is okozhatja, ha a szem felél irányul
Idegi alapon inkább olyankor amikor huzamosabb ideig keveset alszol (már valaki írta)
"Feszültség, stressz, gyakran kiváltja."
Azért én nem hallgatnék teljesen a dokira, mert ideggyógyászhoz még nem fordulnék :) Nekem is volt ilyen időszakom, azt hittem sosem múlik el, és nagyon idegesítő volt, de igyekeztem nem foglalkozni vele, és szépen elmúlt, mintha nem is lett volna, szóval szerintem ne aggódj.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Ha nincs rendszeresen takarítva egy lakásban, pl. poros a levegő, az okozhat légúti panaszokat?