Mi lenne számodra a legfontosabb kérdés, amit megkérdeznél? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mi lenne számodra a legfontosabb kérdés, amit megkérdeznél?
5. kvazir (válaszként erre: 3. - Törpilla)
2021. máj. 9. 11:48
Köszi :)
4. kvazir (válaszként erre: 2. - Napsugár8)
2021. máj. 9. 11:48
Szia, Már meg is válaszoltad a kérdésedet. Csak olvasd el amit írtál! :)
Üdv Imre
Ha nincs elvárás a csalódás sem jön.
Akinek szüksége van a csalódásra az megteremti magának. Ezzel mint egy biztosítja az igazát, hogy senkiben és semmiben nem lehet bízni!
Valamint, hogy tarthatom magam kevésnek, mert mindenki becsap.
3. Törpilla
2021. máj. 3. 19:44
Tetszett a cikked! Gratulálok!
2. Napsugár8
2021. ápr. 16. 09:50
Most éppen azt kérdezném meg: Hogyan is kell csinálni???
Ha jól tudom buddhista tanítás: az embert akkor érik csalódások, ha elvárásokat támaszt másokkal szemben, amelyek nem teljesülnek?
Valamiképpen most éppen ebben a szituban érzem magam. A kérdés: hogyan ne érezzem magamat csalódottnak? Hogyan is csináljam?
1. kvazir
2021. ápr. 16. 09:35
Megtudni, kik vagyunk nem egyszerű, de nem is lehetetlen. Kérdezd meg magad: - Mit csinálok? Mit szeretnék? Mi kell? Mi az, ami elég? Miért élek? Hogyan legyek jó? Miképpen legyek EMBER?
Ugrás a teljes írásra: Mi lenne számodra a legfontosabb kérdés, amit megkérdeznél?
Ugrás a teljes írásra: Mi lenne számodra a legfontosabb kérdés, amit megkérdeznél?
További ajánlott fórumok:
- Mi a mai napon a legfontosabb tennivalód?
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Azt szeretném megkérdezni, ha én 31 évesen egy 50 éves elvált nőnél probálkozok, akinek barátja van, akkor mi fog ebből kisülni ?
- Számodra melyik lenne a legfontosabb?
- Tegyél fel egy kérdést, amit nem tudtál vagy nem mertél megkérdezni, majd válaszolj az előzőre.
- Szeretném megkérdezni, hogy a tudásbázisból hogy lehet törölni a feltett kérdést? Sehogy nem bukkanok rá. Köszike