Mi lehet az oka, hogy 15. napon "barnás" folyás vagy váladékozásom van? (tudásbázis kérdés)
Elméletileg akkor van peteérés...és kiszabadul a "petezsákból". Majdnem olyan, mint a szőlőszem, persze felnagyítás után...
Úgy néz ki a petefészek, mint amikor felbontjuk a tyúkot és benne van a sok különböző méretű kis tojás. A petefészek tartalmazza az összes petekezdeményt, ami feltételezhetően meg fog érni néhány évtizeden keresztül. Én műtét miatt láttam a sajátomat... ?)
Hallottam a rendelő előtt egy hasonló tünetet, de őt már kezelik.
Szerintem ne szégyellj bekopogni a dokidhoz.
Az ott várakozó nő gyógyszert és kenőcsöt kapott a dologra.
Hát nem szeretnék még gyereket...remélem csak valami hormonális zavar lesz...
Köszönöm a válaszodat:)
peteéréskor lehet barna pl.
vagy: hormonzavar.
Vagy: beágyazódásos vérzés.
ha szabályos a ciklusod, és ez a középidőd, akkor peteéréses vérzés lehet. ez normális.
Kérlek segítsetek!
Október 17-én kellett volna megjönni!Azóta semmi!Egy kis barna folyást vettem észre ma a bugyim!És érzem hogy egy picit fáj a hasam úgy,mint amikor meg akar jönni!
Lehet hogy terhes vagyok?Kérlek segítsetek!!!
1) Fogamzásgátló mellett: túl alacsony a hormontartalom, ez az áttöréses vérzés, ilyenkor váltani kell.
2) Fogamzásgátló nélkül: hormonhiány a normálishoz képest, ez terméketlenséggel járhat.
3) Ha csak 1 napot érint középidőben, és kis mennyiségű váladékról van szó, akkor oka lehet az ovuláció is, akkor is, ha ez nem rendszeres.
4) Igen ritka esetekben fizikai ok, pl mióma vagy más szervi elváltozás.
Sziasztok!
Beleolvastam a kiírtakba. Nekem is kb. peteéréskor szokott szúrni az oldalam 1-2 napig, de mikor leülök is érzem, gondolom és remélem, hogy tényleg a peteérés miatt és nekem miután elmúlik, utána szoktam pár napig én is 'barna folyást' tapasztalni.
Mi is babáznánk már....... :(
Afrodita: Csak pici néhány szúrás van már pár napja a petefészkemnél. Azt tudom, hogy lehet a peteéréstől. De barnát ilyenkor még nem láttam!
13. napon voltam UH-on, akkor 19 mm-es tüszőm volt.
Az is eszembe jutott azóta, hogy 1 hete kezdtem el természetgyógyászhoz járni, meg Ceragem ágyon gerincmasszázsra is és lehet, hogy ahogy ezek elkezdték megdolgozni a szervezetemet, a rendszertelen ciklusomat próbálom magamnak rendbe tenni. Utoljára 40 napra jött meg és piros nem is volt, csak barna 2-3 napig.
Kedden kell mennem 21. napos vérvételre. Abból gondolom majd látja a doki, hogy ha valami nem volt rendben. De ha hétvégén nem múlik el, akkor biztosan elmegyek dokihoz.
zsuzska76: Gratulálok, tök jó Neked! Vigyázz magadra Te is!
Megnézheted a naplómat is, abban bővebben van a betegségeimről, meg egyebek.
lehet, a petefeszekkel valami gond,vagy hormon zavar, vagy folfazas, valami gyulladas,
orvoshoz kene menni
Tud valaki valami magyarázatot erre?
Eléggé rémisztő, még sosem voltam így.
Igaz, hogy a mensesem párszor már volt ilyesmi. Csak nem fog most megjönni???
Segítsen valaki!