Mi kerülhet egy csizmában 40 eFt-ba? (tudásbázis)
Talán a minőség? Jobb esetben; nekem van ennél drágább csizmám is, nem világmárka, de minőség; például az eredeti sarka még mindig nem kopott el, pedig ez lesz a 2. évadja és ahogy elnézem nem is az utolsó. Egy drága darab sokáig, több évig bírja, ha pl 40ezret elosztod 6 évvel akkor már nem is drága, szemben egy 4-5000ezres egy telet sem bíró egészségtelen műanyag borzalommal. Csak egyszerre nagy kiadás :S
És ami a kényelmet illeti; a fent említett csizmám 12cm sarokkal rendelkezik, pénteken felhúztam reggel 5kor és csak este 7kor vettem le, közben gyalogoltam, játszóházaztam és rohangáltam a gyerekkel; a lábamnak meg sem kottyant
hát nem tudom , nekem van egy 35ezer forintos mustang csizmám 2006 telén vettem és még mindig cipő , pedig sokat járok benne, 3 évig még a kutyáim sétáltatásához is azt vettem fel , mert lapos és jó meleg.
Kár ezen filózni...sokszor ugyanaz a cipő netes boltban a fele annyiba kerül ,mint az üzletben..
További ajánlott fórumok:
- Keresztlányom négyes érdemjegyet kapott hittanból az év végén. Kerülhet így még a mennyországba?
- Egy 13 éves kislányak mennyibe kerülhet a megélhetése?
- Hogyan kerülhetném el, hogy szerelmes legyek a kollegámba?
- Veszélybe kerülhet az életem, ha belevágok ebbe?
- Magassarkú csizmában hamar megfájdul elől a talpam és az újjaim van valami ötletetek erre?
- Kinek szokott izzadni télen csizmában a lába?