Mi kell ahhoz, hogy egy kertiparty jól sikerüljön? (beszélgetés)
Jó társaság.
Kényelem. Ez szerintem nagyon fontos! Lehessen leülni, körbeülni egy asztalt, dumálni.
Jófajta étel, ital. Grill.
A gyerekek "kordában tartása", úgy, hogy ők is jól érezzék magukat, le legyenek foglalva.
Arra figyelj, hogy ne vállald túl magad házigazdaként! Ne legyél az, aki mindig ugrál, főz, tálal, szalad a gyerekek után, mert akkor kimaradsz a beszélgetésekből. Olyan kaja legyen, amit elő tudsz készíteni, "megsüti magát". Vagy legyen valamelyik férj a grillfelelős, az előre bepácolt húsokat csak meg kelljen sütni. Vagy legyen "batyus", mindenki hozzon valami kaját és csak ki kell rakni az asztalra.
:D
Szerintem játékokat azzal játszol, akikkel viszonylag sűrűn találkozol.
Az ezer éve nem látott barátnőkkel annyi minden megosztandó élmény van, hogy arra nem jut idő, hogy mindenki mindent elmeséljen, ami csak eszébe jut.
Legalábbis mi ilyenkor inkább szinte egymás szavába vágva mesélünk és mesélünk. Eszünkbe nem jutna játszani.
Ki fut zsákban? Jóég! 😀
Ezer más játék van amihez nem kell rohangálni.
Kaja, pia, jó társaság.
Évek óta nem látott barátnőkkel sokkal inkább csak beszélgetnék, mint lepényt ennék, vagy zsákban futnék időre.
Ha én kerti partira mennék rég nem látott barátnőkkel, biztosan nem akarnék zsákban ugrálni, activity-zni. Beszélgetnénk a lányokkal, örülnénk a találkozásnak. Úgy vettem észre, hogy ilyenkor a férjek is jól kijönnek egymással. Szóval a lényeg a kaja, pia, jó társaság.
A gyerekek, na az egy másik kérdés. Az szerintem attól függ, mennyi idősek, tudnak-e már egyedül, felnőtt nélkül játszani. Ha igen, és van ehhez terep (ahol áshatnak, építhetnek, stb), akkor az a része is rendben lesz.
A gyerekeknek mondjuk dugj el apró játékokat, pl. kinderből, vagy csokikat, esetleg vegyesen. Készíts nekik térképet, hogy keressék meg. Aki a legtöbbet gyűjti össze, az kapjon külön ajándékot.
Szülők játszhatnak kötélhúzást, zsákban ugrálást. Játszhatnak Activity-t.
Grillezésnél meg jót beszélgethettek, sztorizhattok.
Érezzétek jól magatokat!
További ajánlott fórumok:
- Csak holnap sikerüljön
- Mit kell elkövetnie valakinek ahhoz, hogy töröljék a Hoxa-ról?
- Szerinted milyen étrend kell ahhoz, hogy hosszú és egészséges életed legyen?
- Szerintetek mi kell ahhoz, hogy egy gyerek ne tudjon szocializálódni?
- Mi kell ahhoz, hogy egy vendégség jól sikerüljön?
- Egy újabb horvátországi fórum. 2010-ben szeretnék kiköltözni, mit kell ahhoz tennem, hogy sikerüljön?