Mi az az ascendens? MI a jelentősége és hogyan tudom meg hogy mi az én vagy családtagjaim ascendense? (tudásbázis)
Hát, nem annyira segít, mert az egyik kislányom rák/rák. Ő magas és erős csontozatú, de nem kövér. A másik kislányom Ikrek/nyilas. Ő alacsony,vékony testalkatú és nagyon mozgékony, fehér bőrű.
Én bika és rák vagy ikrek, de inkább az ikrek áll hozzám közelebb szerintem, mivel főzni egyáltalán nem szeretek, s állítólag mind a bika, mind az ikrek szeret főzni (így a nagyobbik lányom is, egyre többször vállalja be helyettem, pedig még nincs 15 éves).
Ja, és én is kicsi vagyok és vékony testalkatú, de izmos.
Lehet, hogy egyszer tényleg szánok rá egy kis pénzt, ki tudja? :)
Lehet, hogy nagyon a határon születtél
ha tényleg érdekel érdemes elmenni egy asztrológushoz, aki bepontosítja a születési idődet
Nálam is ez volt a helyzet egyik program az ikreket, másik a bikát hozta ki. A pontosítás után derült ki, hogy bika.
Amúgy külső is segít: az ikrek magas és csontos, aki rák aszcijút ismerek kicsi, gömbölyded, világos hajszínű
nekem sem egyezik: egyik szerint ikrek, másik szerint rák az ascendensem. Bár én az ikrek-et érzem, de honnan tudhatom meg, mi az igazság, s miért ez a kettősség?
Erre ki tud válaszolni?
A születési időpontod alapján kapsz egy jegyet, ami a fő jegyed mellett, annak kiegészítéseként - vagy néha azt elnyomóként - a jellemedet befolyásolja. Ezt biztosan magyarabbul is le lehetett volna írni, egyébként a neten van néhány "meghatározás" rá - nos, ezek nem mindig egyeznek. :O
Na mindegy, klikk bal kéz felé a reklámra (femina.hu) és ha tudod, ki hol és mikor (óra-perc is) született a családodban, akkor máris megvan a válasz.