Mi az, amit még mindenképpen meg akarsz tenni mielőtt meghalsz? (beszélgetés)
jó kérdés sok minden van de sajnos nem mi írjuk a forgató könyvet így ki tudja h mennyi fog meg valosulni
Táncolni! Táncolni a legkisebb unokám esküvőjén :)
Szeretnék eljutni Rómába.
Hivatalos végrendeletben meghagyni, hogy mi legyen a hamvaimmal.
hazamenni ujra,de miert kell a halalra gondolni?elvezni kell az eletet hisz oly hamar elszalad.
Az igazságnak, a tisztességnek szurkolok.
dehogy halok meg...ráérek majd 30 év múlva
már semmi olyan nincs, amit mindenképpen megtennék, úgyhogy jöhet a kaszás, nyitva az ajtóm előtte.
Vessen a feleség magára,így járt.Te meg szurkolj annak akinek jól esik szíved joga.
Jól tette! Drukkolok neki! Én ha találkoznák a férjem szeretőjével nem állnék jót magamért, biztos vagyok benne, hogy azután csak kisérettel merne közlekedni. Senkinek sincs joga beletaposni az életébe. Sem neked, sem a férjének!!!
csak az a baj hogy ismerem,és gyáva mint a nyúl.És igen bántott.
Nagyon szépen fogalmaztál, érezni, hogy mennyire tisztán szereted. Kívánom, hogy teljesüljön, DE NE EZ legyen az utolsó dolog halálod előtt!
Ajánlom, hogy előbb inkább nézz magadba! Szerető vagy! Állítom, hogy megváltozna a véleményed, ha te lennél a feleség, és a másik a szerető!!!
Aztán találkozz a feleséggel mielőtt bármit is teszel, mert nem biztos, hogy te az IGAZSÁGOT tudod!
Én hőlégballonoznék. Elmennék a VB-re! Néhány ismerősömmel közölném, h mi merre hány méter...
Aztán hülyét csinálnék magamból...
asszem ennyi!
Bántott téged? Mi van ha a bumeráng pofán vág, és ő csap oda neked?
megverném a szeretőm feleségét,ha tudnám mikor halok meg.
Elmenni a férjemmel Brazíliába.Tudom,hogy ez a vágya!!
... biztonságban, életre felkészülten tudni a gyerekeimet...
megbékélni a halállal, megbocsájtani magamnak és másoknak és vmit megérteni az egészből
Akkor bizony sok minden félbemaradna. Az a nap meg úgyis eljön.
Bebiztosítani a gyerekemet és egy könyvbe,noteszban ellátni az összes okossággal tapasztalattal tudással ami csak a birtokomban van.
hm.
Azt hiszem az ejtőernyőzést nem szeretném kihagyni.
Szia!
De, az a rész volt:) csak sajna a folytatását nem tudom, mármint, hogy mi lesz, majd hétfőn lesz a Cool-on, ha el nem felejtem megnézni:))
jah
Én sem egyből halnék meg, előtte még átvenném az összeget...
Ja és egyszer azt mondtam a páromnak,h addig nem akarok meghalni,míg Egyiptomba el nem jutok....
Erre ő:-h akkor jó sokáig fogsz élni:DDD
Elmenni Párizsba, Lourdesba, Izraelbe. És egy hét a tengernél, amikor nálunk -15 hideg van.
Megélni azt amit elmúlasztottam!
Látni h gyermekeim boldogok....és átélni azt az örömöt amit egy unoka adhat,és azt élvezni minél tovább:)
További ajánlott fórumok: