Mi az a magzat mozgás számlálás? (tudásbázis)
Én kaptam egy táblázatot, amin a 34. héttől lehet bejelölni a mozgásokat.
Minden nap délután 5-től le kellett volna feküdni a bal oldalamra és figyelni, majd jelölni a mozgásokat. Ha az egymást követő 10 mozgás már megvolt, akkor be lehetett fejezni.
NEgyed óránként volt beosztva, így én általában (mert az elején még megcsináltam) már az első kockákba jelöltem mindig.
A lényeg, ha este 8-ig nem mozdul 10-t, akkor ez hivatalosan a magzat méhen belüli veszélyeztetettségét jeletheti, ezért orvoshoz kell menni.
És kb mennyi idő teljen el az érzékelések között?
Nekem ma nagyon aktív volt,egész nap hullámzott a hasam(30 hét), de volt, h csak 10 percig maradt nyugton.Akkor ez mennyinek számít?
Szia!
Én úgy tudom, hogy az utolsó két hónapban kell számolni, és meg kell lennie a napi 10 mozgásérzékelésnek. Ha nincs annyi, doki! Nem egy alkalommal 10 rúgás, hanem 10 különöző alkalommal kell érzezni, hogy mozog.
Tudom , (gondolom,hoyg azt jelenti , hoyg figyelem a magzat aktivitását, de olyat olvastam valahol hoyg 10 rúgás óránként vagymi ez a módszer neve.
Mi ez pontosan?
Hogyan kell számolni a magzat mozgását milyen időközönként és egyálétalán.... segitsetek
További ajánlott fórumok:
- Akik kalória számlálással szeretnének megszabadulni az utolsó kilóktól !:)
- Gen.uh-n magzatmozgás miatt köldökzsinórban 3 ér nem ítélhető meg, 2 hét múlvára visszarendeltek, mással is volt ilyen? Tapasztalatok?
- 22 hetes magzat - farfekvés és mozgás
- Alkalmazta már valaki a kalória számlálást a 90 napos alatt? Mi a véleményetek?
- Bélmozgás vagy magzatmozgás? Hogy lehet megkülönböztetni?
- 90 napos diéta vagy inkább a kalória számlálás? Kinek melyik jött be?