22 hetes magzat - farfekvés és mozgás (beszélgetés)
Nekem a kicsi egyszer harantban volt, egyszer fejjel lefele, egyszer popsival lefele. Hol igy, hol ugy. A 27.heten meg a feneke volt lent, a 29.heten mar be volt fordulva, utana mar ugy is maradt. A mozgasabol nem tudtam megitelni h eppen merre van, csak az uhkon láttuk.
Sztem mèg ne agyalj ezen, a 22.heten mèg könnyen tudnak mozogni, meg picik, van helyuk. A legnagyobb tobbseg a 32.hetig fordul be, de a 36.hetig mindenkeppen befordulnak. ;) biztos nem lesz gond!
Sziasztok! Olyan anyukáktól kérdeznék, akiknek farfekvéses volt a babája (esetleg éppen várja a popón csücsülő babáját :) ). A kérdésem az, hogy érzem többször is a mozgását a babónak, de kizárólag lent a szeméremdombom környékén. Fent, a köldököm körül szinte semmi. Csak akkor látszik, hogy ott is van baba-alkatrész, ha csuklik. Néha megrémít, hogy ennyire semmi mozgása nincs felül. Lent mozog a lába, egyértelmű, de nem tudom hova tenni ezt. Ő már a 3. babám, az első kettő hamar koponyavégű lett, így sokkal intenzívebb mozgása volt a babának a has nagy részén.
Köszönöm a tapasztalatokat
További ajánlott fórumok:
- 13 hetes magzat nyaki tarkóredő 3, 5 mm, fiatal anya. Gond e feltétlenül?
- Sikerült megfordítanod farfekvéses babádat? Ha igen hogyan?
- Mi az a magzat mozgás számlálás?
- Gen.uh-n magzatmozgás miatt köldökzsinórban 3 ér nem ítélhető meg, 2 hét múlvára visszarendeltek, mással is volt ilyen? Tapasztalatok?
- A farfekvéses baba később áll fel esetleg később is indul el járni?
- Bélmozgás vagy magzatmozgás? Hogy lehet megkülönböztetni?