A farfekvéses baba később áll fel esetleg később is indul el járni? (tudásbázis)
Nekem a lányom és a fiam is faros volt.
A lányom csipőficamos volt,használtunk neki 9 hónapig kengyelt,de 1 évesen szaladt,a fiamnak nem voltak csipő problémái,és 11 hónaposan ment.
Szerintem ez gyerek függő,és nem a születés mikéntje határozza meg elsősorban.
A kisfiam farfekvéses baba volt és szépen, gyorsan fejlődött mozgásban.
6 és fél hónaposan már mászott, 7 hónaposan felállt, 10 hónapos múlt, mikor elkezdett totyogni. Azóta sem áll meg...
Hát az már rég rossz, ha már jár, és még nem tűnt fel senkinek, hogy csípőficamja van. Amúgy sztem nincs, és amikor a gyerekek járni tanulnak, általában szétfele rakják a lábukat.
Barátnőm lánya faros volt, a fiam nem. A kislány már 9 hónaposan futott, a fiam csak 14 hónaposan, olyan lusta volt.
Szóval a farfekvésnek semmi köze ahhoz, hogy ki mikor áll fel, és mikor jár.
más a csipöfacam meg az x láb. az x láb a csontok másabb elhelyezkedése okozza.
Nagyon gyakori a csipö probléma a csecsemöknél. rengeteg babának kell a terpesz pelus, de szerencsére azzal teljesen helyre hozható pár hét alatt.
nem, csak lehet a járásán látni,hogy faros volt
Enyhe x lába lehet, én is farfekvéses voltam és van egy kis x lábam, de nem kezdtem később járni.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted van jelentősége a későbbiekben annak, ahogyan indul egy kapcsolat?
- Tudja valaki esetleg, hogy mikor indul és honnan a Jabil busza Nyíregyházáról Tiszaújvárosba? (mind a 2 műszak érdekelne)
- Akislányom 3hónapos lesz, születése óta rágja az öklét!Lehet ebből később gondunk esetleg a fog növekedésénél?Semmilyen cumit nem használunk
- Tud valaki emelt szintű biológia érettségi felkészítőt, ha kvázi a nulláról indulok? Érdekel még esetleg jó felkészítő könyv, vagy tanár...
- Tudja-e valaki, hogy Balatonvilágosról indul-e hajó Tihanyba? Esetleg menetrend?
- Friss honlapok: honnan lehet esetleg kiválogatni, mely cégek indítottak 2009-ben vagy még később honlapot?