Mi a véleményetek? (tehetségkutató, reality műsor) (beszélgetés)
Nem inkább te nézed le a nálad fiatalabbakat? Ez nem inkább téged minősít? Még egyszer hangsúlyozom, hogy én senkit nem nézek le. Az a helyzet, hogy a tanulmányaim folytatása során rengeteg számítógépes feladatom van. A HOXA-t kikapcsolódásként használom valamint igen nyitok olyan topikokat, amelyekhez részben hasonlóak meglelhetőek itt és hosszú évek óta (esetleg egy évtizede is) futnak.
Érdekes annál a topiknál nem merül fel a közvéleménykutatás témaköre az esetedben sem, ami a kávéfogyasztásról vagy éppen az adott napi közlekedési dolgokról szól. Ahogy az sem, hogy mikor kivel vagy egy légtérbe. Ez azért nem kicsit kettős mérce szerintem.
Itt a megrendezetten van a hangsúly. Úgy rendezik meg, mintha tudnának főzni, pedig nem/igen.
Rendben van ez egy egyszerű ételnél, de a tengeri herkentyűs csodák és egyebek, hát ez még a felnőtt szakácsoknak is kihívás. Na most ezt csak egy szintén gyerek, mint te hiheted el.
Érdekes, én nem ezt látom...
Én azt látom hogy sok idős fél a fiataloktól!
Dettó!!
Tisztelet nyomokban sem található..
Nekem az agyamra mennek!
Azt hiszi baromi okos, pedig nem...
Kisiskolások jobban le vannak terhelve, mint a nagyok.
Nem kizárt!
Viszket tőle a tenyerem..
18 évesen lenéz másokat, csak a tv-bámulja, konkrétan közvélemény kutatást végez a hoxán...
Ehhez csak gratulálni tudok!
Nevetséges és siralmas!
Csak lenézni tudom én is őt.
Gratulálok!
Pont olyan lenéző stílusban, mint ő!
És ha nem tudja megfőzni akkor mi van??
Ezt a lenéző stílust...
Minden fórumod egy q közvélemény kutatás!
Nincs értelmes témád?
"A főző műsorokat nem szeretem, főleg a "zseni gyerekek" megrendezett csodás akotásai irritáltak, ugyanúgy 10 M-ért, mint, amit a felnőttek nyertek."
Azért itt feltenném a kérdést, hogy te vajon megtudnád főzni azokat az ételeket, amelyeket azok a gyerekek megfőznek?
A többiben egyébként egyetértek veled.
A valóságshow-k és a főzőműsorok valamint a tehetségkutatók többsége beismerten részben koppintás.
A szórakoztatásról elvileg nem szólnak.
További ajánlott fórumok:
- Valóságshow, és tehetségkutató műsorvezetői, zsűri tagjainak felsorolása
- Star Academy - TV2 tehetségkutató valóságshowja
- Elegem van már a tehetségkutatókból.
- Virtuózok-nézi valaki ezt a zseniális tehetségkutatót?
- Utálom a tehetségkutatókat.
- Valaki ismeri/nézi a "Csábítás és féltékenység" című reality műsort?