Mi a véleményetek erről a zenéről? (szegedi srácok első felvétele) (beszélgetés)
Pont ezért is kérdeztelek meg titeket, mert a társaságban nagyrészt pasik vannak, én nyilván elfogult vagyok :), és kíváncsi voltam arra, hogy csajoknak hogy tetszik, nektek mi a véleményetek. Még egyszer köszi annak aki meghallgatta és kritikát fogalmazott meg.
Ha esetleg van még valaki aki megtenné, annak nagyon örülnék :)
A link mégegyszer, hogy ne kelljen sokat görgetni:
Köszi! :) Elmondtam... meghallgattam és ez kívánkozott ki belőlem. Aztán mindenki eldönti, hogy számára építő-e vagy sem. Biztos vannak nálam jobban hozzáértők is ;)
Én is kíváncsian várom veled együtt a hozzászólásokat :)
mégegyszer meghallgatva, asszem talán valami ütős gitár vagy dob szóló-t hiányolok én belőle... ami megtörné ezt a folyamatosságot...
Persze ez csak az én véleményem. :)
Köszi az eddigi hozzászólásokat, átadom feltétlenül a srácoknak a véleményeket és a kritikákat is :)
dallam'75: igen, ezt már más is mondta, nekem nyilván azért nem tűnt még fel, mert tudom kívülről a szöveget, de feltétlenül megmondom nekik.
Mindenesetre, ha valakinek nem tiszta, de szeretné érteni, akkor a szöveg:
Szombat este kómába esve
Nézed hogy az utcán
Vonaglik a teste
16 éves, a szeme véres
Vigyázz vele
Mert nagyon veszélyes
Tudod hogy gonosz
Tudod hogy ostoba
Nem egy angyal
Az nem is volt soha
Erjedő barack
Olyan édes
Tudod ha mérges
bármire képes
Refr:
Fekete a körme
Vörös a szája
Egész nap jár a pofája
Feszes a melle
fehér a mája
ő az ördög szukája
A lelke sötét
az agya ködös
A bőre tüzes
A teste dögös
Tudod hogy gonosz
Tudod hogy ostoba
Ő a romlás
A sátán ostora
A teste kiélve
Az agya belőve
Csak a hormonok
Viszik előre
A szeme öl
A vére mérgez
Ő mindent tud
De már semmit sem érez.
Refr.
.
Nos... nekem bevallom őszintén, picit egyhangú volt.
Zeneileg nem rossz, de nekem mintha hiányozna belőle valami kis dallam vagy nem is tudom... vagy hogy ne ennyire töményen jöjjön a zúzós...
(én Ossian-t, Lord-ot, Kalapács-ot, TRB-t szoktam hallgatni)
Persze van aki jobban szereti a pőrgősebbet, mint pl. a Tankcsapda v Depresszió...
De egyébként jó lett. Jó a klipp is, épp elég és benne is van minden. Gratula! Csak így tovább! :)
Páromék nemrég megejtették az első stúdiófelvételüket és ma elkészült a hozzá tartozó videoklipp is. Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy hogy tetszik nektek a zene/szöveg stb., mit gondoltok róla? Azt azért előrebocsájtom, hogy nem egy Tiestoról, vagy Balázs Paliról van szó, hanem rockzenét játszanak.
További ajánlott fórumok:
- Nyugdíj felvétele halál esetén
- Volt párom titokban felvételeket készített...
- Lakáshitel felvételekor mennyik a költségek?
- Hitel/Kölcsön felvétele lehetséges valahol GYES-re? (200 e ft)
- Az mit jelenthet ha a tüdőszűrőtől egy olyan papír jött ki, amire azt írták, hogy "nem sikerült a felvétele"?
- Nyugdíj felvétele, ha akadályozott a nyugdíjas?