Mi a véleményetek az olyan pasikról akik nem törődnek a gyerekükkel, de ha vita van az első amivel fenyeget, hogy elpereli a gyereket tőled? (beszélgetés)
Nehéz egy ilyen döntést meghozni, de hidd el, minél hamarabb elhatározod magad, annál jobb.
Nem lesz könnyű menet lelkileg...
Néha szükséges a drasztikus lépés.
És utána csak könnyebb lehet.
Anikó!
Akkor felébredtél? Tehát mit fogsz csinálni??? A lehető legrövidebb időn belül rendezed a helyzeted! Ha valamihez nem kezdesz hozzá, azt sajnos a büdös életbe nem fogod befejezni...legalábbis nekem még nem sikerül!:-))
A lényeg a lényeg. Összeszeded magad, átgondolod és röviden, dióhéjban, határozottan elmondod a lényeget és kirakod nagyon rövid határidővel.
A peres eljárást is elindíthatod közben gyermektartásdíj megállapítása iránt a bíróságon ügyfélfogadási időben.
Nem egy nyárig, hanem a nyár esik ki sok helyen, ahol diák veszi ki. Ezt nem tudod, pedig te úúúgy képben vagy!
Meg küldjek neked személyes adatot a kis lefujjolós meg stopos táblád után? Ahha. Úgy kellene még pár "jóakaró"! A saját érdekeltség hosszú távra ki van adva jó bérlőknek, ilyen ember barátaiért meg nem tartanám a hátam. Szuperinfo, Hírsztár, fb közösségek, hajrá! Meg te úgyis mindent meg tudsz oldani.
Ancsa, ne vakíts! :) Én az egyetem Ady felé eső bejáratától laza gyaloglással 5 percre adok ki lakást. Nyáron kiürül a város, és megy minden évben a csere-bere sok diák miatt. Egy üres lakást kapásból tudok, egyből meg költöznek ki a barátaim (másik üresbe), szóval ott a második. Az előző évben 2 lakás ügyletet közvetítettem, és a szomszédban is cserélődtek. Nincs kiadó lakás? Ehhh... Meg persze sok egyetemista akar bejárós lenni, ugye? A macera, meg a a plusz bérlet... ez ugye nem dobja meg az árat Agendorf cityben Sopronhoz képest. És ugye nálad akkor még kuss is kell, hogy legyen a kisgyerekek miatt. Tegyük fel, a faszid a százas fölét megeszi otthon. Ha két diák egy százast cakli-pakli kicsenget, akkor kicsit azért balekok, mert ennyiért a városban is lakhatnának.
A pasidról meg annyit, hogy nem én csináltattam fel magam vele. OK, elcseszted. Lapát, ha ilyen egyértelmű, és könnyen túlléphető a helyzet. Amúgy most léptünk aug.-ba, szal talán még egészen könnyű lenne diákokat találni (az év végéig, bár könnyen lehet, hogy ők nyárra nem maradnak).
Anikó!
Minden ember hibázik..nincs olyan, hogy minden simán megy! Most egy Müller Péter idézet ugrik be.
Ha valaki fölismeri végre, hol rejlik sorsának csomója , és nem oldja meg, az benne marad a "Látom, tudom - mérsem teszem!" terméketlen állapotban.
Mond te is így akarod élni az életedet, ezen kell, hogy gondolkodj és megkaptad választ, akkor lépj, de nagyon gyorsan!
"Most nagy öntudattal nyelni, amit főzött."
Ebben viszont nagyon igazad van :-DDD
jO NAGY HÜLYE VOLTAM AMIKOR DR PASAVAL ÖSSZEJÖTTEM.
Kedves Tozso !
Nem az elejen nem volt ilyen lusta, vagy mondjuk ennyire nem törödöm. Amiota megszületett a közös gyermekünk azota van ez igy kb 1,5 eve.Utalasokat mar az elejen is tett, hogy ö ugyan nem megy el az oviba a gyerekert, de megmondom öszinten nem is akartam elhinni, hogy ö ezt most komolyan gondolja. Minden normalis pasi büszken megy el a fiaert az oviba, es itt most nem minden napi elvarasrol lett volna szo !
Masik tema meg az anyos: Anyam pecsen el, mi sopronban. Muther csak ritkan 3 havonta talan egyszer jön fel amikor fontos munkam van es nem tudom megoldani a gyerekek felügyeletet. Itt van 2-3 napot es mar megy is vissza. Egyebkent anyu nem beszel nemetül, a parom pedig magyarul, ugyhogy nincs min összeveszniük.
Egyebkent Anyunak mar többször feltünnt, hogy a parom nem csinal semmit, de ö nem avatkozik a mi kapcsolatunkba. Annyit mondott, hogy nem irigyel.
Már bocs, de hogyhogy eltartja a pasit?
600 euro kb. 160-175ezer forint. Nehogy már a rezsire meg kajára nem futja abból M.o.-on.
Aniko egy kicsit nagyot álmodott, de miért kellene pengetni az aktuális pasinak annak a háznak a törlesztőrészletét, amihez papíron semmi köze, és megmarad annak a nőnek, aki paraszt meg köcsög jelzőkkel tiszteli meg? Hmmm?
Aniko szeret ilyeneket írni:
"Latod azt a hazat amiben elunk ? Ez az enyem ! Es nem azert elek ilyen korulmenyek kozott mert a sult galambra varok , hanem azert mert megmozgattam a seggemet es az agyamat !"
Most nagy öntudattal nyelni, amit főzött.
Próbáltalak végig olvasni, de gondolom bizonyos részletek kimaradtak. Ismerős a sztori és röviden annyi a véleményem, hogy nagy bolond vagy! Meg tudod mondani, hogy miért tartod el ezt a pasit? ..vagy mit szerettél benne? Miért szültél neki gyereket, ha mindig is ilyen volt???
Ez az első kédés, hogy mindig ilyen volt vagy időközben változott meg? Egy férfinál az anyós jelenléte bizony kiveri a biztosítékot, mivel nem őt akarta, hanem a lányát, tehát megértem hogy nem kíváncsi az anyósára. Itt persze az is kérdés, hogy mennyit van veletek? Ha ez rendszeres, akkor gondolkozz el azon, hogy miért jó ha ott van? Az hogy egy pasi foglakozik a gyerekkel vagy sem ez sem egészen biztos! Ha a drága mama egyfolytában a gyerek nyakán ül, akkor nem biztos, hogy lenne kedvem a közelében maradni, tehát ezt neked kéne az anyukáddal megbeszélni.
Az hogy takarít vagy sem ez is érdekes kérdés, mivel megkérdezném szintén, hogy ez mindig így volt vagy csak most? Ezzel az a gond, hogyha te így szoktattad hozzá, hogy mindent megcsináltál helyette, akkor bizony ezt szokta meg és nem érti most, hogy mi is problémád, mivel korábban is így volt.
De lényeg a lényeg, hogy ezt te már nagyon korán elszúrtad, mivel a legelején nem beszéltétek meg, hogy mit vársz tőle, vagy mi az amit másképp szerettél volna. Egyáltalán beszélgetni tudtok vagy most éppen némasági háború dúl? Ha már beszélgetni sem tudtok semmiről, akkor az már csak idő kérdése, hogy mikor váltok el, mivel változni nem fog csak egyre rosszabb lesz, míg nem idegileg teljesen ki nem fogsz borulni és akkor fogsz csak lépni.
Ha a gyerekkel zsarol, akkor még aljas is, mivel jó eséllyel nem gondozni neveleni szeretné csak téged zsarolni, hogy nehogy merj lépni.
Lépj nyugodtan és reppenjetek szét, mivel minden nap,amit ebben a légkörben töltesz egyre rosszabb lesz.
Attól meg nem kell félned, hogy gyereket elveszik tőled, mivel előttem már felsorolták, hogy milyen esetekben lehet, ha ezek nem állnak fent, akkor pereljen nyugodtan.
TEHÁT LÉPJ ÉS NE GONDOLKODJ, MIVEL NINCS MIT VESZTENED! Amit veszithetsz az a jövőd és semmi más, mivel lehet, hogy rámegy az idegrendszered és akkor már dolgozni se tudsz biztosan. Az idegi problémák a legalatomossabbak, mivel olyan dolgokat tudnak produkálni, amit lehet, hogy egész életedben nem fogsz kiheverni!
A pasi nagy játékos. Érzelmi játszma, érzelmi zsarolás. Te tudod megvan-e még a szeretet/szerelem, tisztelet felé. Akarod-e megmenteni, akarja-e Ő, stb.
Szép a házatok belseje, megnéztem a képeket. Felülvizsgálhatod mi tart össze titeket, és leülős megbeszéléssel ki lehet jelölni a határokat, vagy újra lehet értékelni a kapcsolatot.
Kettőn áll a vásár!
Az, hogy eddig jutottatok annyiban lehet a Te részed, hogy engedted. Nem segítség, de tény hogy biztosan voltak jelek. Próbáld meg felidézni ezeket, és úgy segíthetsz Magadon ha figyelsz a dolgokra, környezetedre és a belső érzéseidre.
A gyereknek az a legjobb ha kiegyensúlyozott környezetben nőhet fel. Persze nem kell mindenkinek olyanban felnőnie.
Szóval biztos vagyok benne hogy oka volt, hogy szültél egy gyermeket, tehát oka van a veszekedéseteknek is. Mint mindennek, lehet hogy ez egy próbatétel amiben ki kell állnod Magadért, vagy fel kell ismerned egy hibádat.
Leírod, hogy nélküled szórakozik, tényleg erre vágysz? Úgy veszem ki, hogy nem. Nem kell mentségeket keresned, vagy megerősítésre vágynod. Van aki szerint természetes a külön bulizás, más szerint nem. Viszont a Te életedben a Te érzéseid a meghatározóak Magadnak. Más nem érezheti jól vagy nyomorultul magát helyetted.
Szóval ha nem elégít ki az, hogy nélküled érzi jól magát, és nem segít, nem tisztel nőként, nem akar részt venni a közös örömökben. /Mert a házimunka együtt bizony öröm./ Akkor nincs mese, nézz szembe önmagaddal, és gondold végig meddig szeretnél ily módon szolga maradni. Mert ilyen érzésekkel jelenlegi helyzetedben sajnos lehet hogy az vagy.
Nem lehet, hogy csajozik?
Na ahhoz meg pláne nem hiányzik neki egy gyerek! Úgyhogy hidd el, nem fogja ő ezt forszírozni a későbbiekben!
További ajánlott fórumok:
- Büntetnéd-e az olyan férfiakat, akik nem törődnek gyermekükkel?
- Bkv büntetés, fenyegetőzés
- Zaklatják és fenyegetik a lányom!
- Napkitörés fenyegeti a földünket! Lehet katasztrófa ebből?
- Mit tehetek, ha anyám bírósággal fenyeget az unokái láthatása miatt?
- Segítsetek, a volt férjem nője zaklat, fenyeget, és a kislányom is veszélyben van....