Mi a véleményetek arról, aki 2-3 éves gyereknek regisztrál az iwiwen? (tudásbázis)
?????????????a 2-3 eves gyerekek megcsak irni sem tudnak.
Nem fog regisztrálni ilyen kisgyereket senki.
Megszünik, pár nap múlva...
Szerintem az élből olyan h...e, mint más nekifutásból. Ha jól emlékszem, olyan van a szabályzatban, h 18 éven felülieknek
És aki 2 éves? Vagy épp pár hónapos, olyanról is tudok. Szerintem ha nagy lesz, írni tud, döntse el kit akar felvenni ismerősnek.
Én sem értek vele egyet, ha valaki ilyen kis gyereket regisztrál be, értékelni igazán a gyerek úgysem tudja. A szülő a saját oldalán is létrehozhat
egy-egy albumot a gyermekei nevével fémjelezve, ott minden ismerős megnézheti, hogyan néznek ki, és fejlődnek szépen az adott ember gyermekei, nem kell őket rászoktatni ilyen kis korban a számítógépezésre. Esetleg játék, de nem iwiw...mint írtam, azt értékelni még nem tudja igazán szerintem, úgyis a szülő tesz be -vesz ki képeket..stb. ..
Nekem van a két gyerköcömnek iwiw-je. De együtt vannak regisztrálva. Nekünk jó, mert mindenki meg nézegeti a képeiket. Az én gyerekeim mellettem ülnek amikor képeket rakok fel nekik. A fiam négy éves és egyedül bekapcsolja a gépet, internetet.
Én nem tiltom őket el a géptől. A fiam mindig játszik és írogat a WordPad-ba. Örül neki nagyon.
elég nagy baromság szerintem is
Szerintem is hülyeség.A gyerek képeit az én oldalamon is megnézhetik,ebben igazad van.Egyik-másik szülő már nemtudja hogy miben legyen az ő gyereke különb mint a másé!
Hülyeség egy írni-olvasni nem tudó gyereknek saját iwiw-oldal. Ez csak az unatkozó anyukák "hobbija"... :S
Még nem tudja mennyi utánajárás,ha le szeretné szedni!!!!
Hülyeségnek tartom. Ne a szülő döntse már el, hogy kik legyenek az ismerősei a gyereknek. Aztán pár év múlva meg szegény gyerek azt se tudja, kik vannak az oldalán.
az én lányom 2 éves, de nem tenném fel. Nálam meg lehet nézni a róla készült képeket és ennyi. Az tetszik még, amikor bejelöl egy kutya:))))
Szerintem butaság ha elég idős lesz a gyerek és regisztrálni akar akkor regisztráljon,de nem 2-3-om évesen!
Én nem tudom mit kell ezen rágódni...ha fent van,legyen fent,ha nincs akkor nincs....szivejoga eldönteni mindenkinek mit tesz,bár az én gyerköceim nincsenek felregizve.....egyrészt nem tudnak olvasni.....addig minek....ha meg odakerül,akkor eldönti!E-mail cime van,mert kellett néhány játék oldalhoz,hogy regizni tudjon,az enyémet meg nem adom:)Ha kiváncsiak rájuk,rám klikkelnek és megnézik öket,ennyi!
Fölösleges,tegye fel a képet az anyuci vagy anyuci a saját oldalára.
Azt nem tudom! de akkor nem nagyon érdekelt,mert "mással" voltam elfoglalva! Ahogy már előzőleg leírták annyiból jó hogy a rokonok és közelebbi ismerősök figyelemmel tudják kísérni hogyan fejlődik!Bár ezt az én adatlapomon is megtudnák nézni,de mostmár mindegy ha fent van!
Milyen jogon rakta fel a Ti lányotokat??
Mire haza jöttünk a korházból a lányommal már egy ismerősöm felrakta az iwiwre. Nem töröltem le,de magamtól biztos nem raktam volna fel!
Én pont ma olyat láttam,aki több mint egy hónapja született.És kiakadtam rendesen!Nekem elég fura!Nekem a nagy 8 éves,és még ő sincs rajta.
Nekünk is fenn van a gyerek az iwiwen, méghozzá azért, hogy a rokonok akikkel ritkán találkozunk meg tudják nézni róla a képeket. Sőt a kutya is fenn van, most épp ott próbálok szuka kutyát találni neki:p Egyébként sok kutyás közösség van fenn, és nagyon sok hírt rajtuk keresztül kapunk meg, ami minket is érdekel, vagy érint:)
A fiam nincs fent. Milyen jogon raknám fel addig,amíg nincs abban a korban, hogy eldöntse; szeretné-e avagy nem??
Ha már suliba jár és érdekli,akkor csinálja.
Ugyanígy vagyok a fülbevaló kérdéssel és a megkeresztelkedéssel...
Az még hagyján!De amikor kutyákat regisztrálnak,meg más állatokat,attól kicsit kiakaddok:D
Ebben a korban én még szükségtelennek tartom
Ja, és ha nagy lesz és nem akar fenn lenni az iwiwen, akkor törli majd a regisztrációját, olyat is lehet!!!
bár láttam utánnam már válaszolt más,ugyanazt írtam volna válaszol: csak nemrég lehet felrakni sok képet az iwiw-re. Az én oldalamon én vagyok,+ minden gyerkőcről még pár kép, de az ő oldalukra, így tudok jó sok képet felrakni csak róluk,amiket tesómék és a nagyik onnan le is szednek, valamelyiket ki is nyomtatnak és albumba raknak. Próbáltam már több képet msn, ill e-maiben átküldeni, de lassú volt...stb. Így jobb, és még több ismerősünk láthatja. Így nem kell egyessével küldözgetni a képeket mindenkinek, meg válogathatnak is belőle. Akinek meg nem tetszik ne nézze. szt hasznos dolog, nekünk nagyon is.
nekem is fenn van az iwiwen a fiam.mindenkinek szíve joga eldönteni felteszi e vagy sem.
sokan azért teszik fel hogy odagyüjtsék a képeket róla így a rokonok barátok láthatják.
Ismerek egy szöke hölgyet aki azt hiszi magáról hogy nagy sztár, közben egy dicsekvö, aljas, képmutató, aki tartozik egy csomó pénzzel , de arra van esze hogy rögtön kitegye a Nei Porban készült képeit az iwiw-re és regisztrálja a 3 éves fiát, ugyanakkor bemutassa az ujonnan épült lakását, attól függetlenül hogy még a butorait sem fizette ki....
Én sem vitázok,sőt egyáltalán szándékomban sem volt.
A gondolatotdba azért csak nemtud olvasni???
Egyszer elkellett mond a jelszavadat ,és megmutatni hová kell beirni...
Még te is fiatal vagy,majd később másként fogsz gondolkodni mindezekről...
További ajánlott fórumok: