Mi a véleményetek a türelmetlenség érzéséről? (beszélgetés)
Én is türelmetlen vagyok, és baromira utálom a felesleges köröket.
Szerintem az agyalás helyett az egyenes kérdésfeltevés a megoldás. Mondjuk megvan a veszélye, hogy nemleges válasz jön, de ha emiatt jön, akkor nem érte meg a befektetett energiát és ebben az esetben szerintem kamu is, hogy a nemleges válasz a türelmetlenség miatt volt, inkább ürügyül használja.
Csak abban az esetben tudunk ötletelni, ha ismerjük a konkrét történetet. Az, hogy te belementél valamibe (na de mibe?), és te bizonyítottál is a dologgal kapcsolatban (na de mit?), de nem élvezed a hasznát (na de minek a hasznát?), de valaki élvezi (na de ki?)és valaki halogat (na de mit?) nem biztos, hogy türelmetlenséggel kelljen, hogy eltöltsön.
Na de ez függ attól a bizonyos dologtól is, amit ugye mi itt nem ismerünk. És persze azt sem tudhatjuk, hogy a másiknak vagy annak a valaminek, kell e bármit is bizonyítania, és ha kell egyáltalán, akkor sem tudhatjuk, hogy mennyi időt kellene, hogy adj, mert azt sem tudhatjuk, hogy csak hasznot akart e kihúzni belőled bárki, bármi....
További ajánlott fórumok:
- Fogyás, ahol nem az idővel, hanem a türelmetlenséggel állunk hadban...Nyárra már mutasson valamennyivel kevesebbet a mérleg
- Az esti altatásba már beleőrülök, estére türelmetlenebb...
- Kezdődik, munkanélküli vagyok, leendő anyós türelmetlen..
- Mit tegyek, túl türelmetlen vagyok, és túl sokat agyalok anyagi javak miatt?
- Lassan három éves lesz a kislányom és sajnos egyre türelmetlenebb vagyok vele ami iszonyatos lelki teher számomra. Mit tehetnék?
- Várnátok? Türelmetlen vagyok?