Mi a véleményetek a Tiret lefolyótisztítóról?Az összeset fel kell használni alkalmanként? (beszélgetés)
Én is használok lefolyószűrőt.
Nálam sem büdös a lefolyó.
Ettől eltekintve esetenként mégis csak öntök bele néha-néha egy kis lefolyó tisztítót.
Ahány ház, annyi szokás. :))
A több mint 30 éve használt mosogatómnál még nem volt se dugulás, se rossz szag. Köszönhetem annak, hogy használok lefolyószűrőt, így darabos cucc nem megy a lefolyóba, és a 90 fokos mosogatóvízből nem sajnálom a zsíroldó szereket. (Most például a jó öreg ultra mosogatóport. :D)
A fürdőszoba keményebb dió, mert ugye 40-fokos vízzel zuhanyozunk, s nem zsíroldó szereket kenünk magunkra. :) Egy időben (kb. 25 évi használat után) sokat szenvedtem a csatornabűztől. Semmilyen drága, puccos vegyszer, kegyszer nem használt, csak a szódabikarbóna+ecet.
Isten ments, fél litert! 1 dl. elég!
Sok sikert, szép estét neked.:)))
nekem használt, de nem feltétlenül kell Tiretet venni, megteszi a noname hasonló termék is.
persze csak végső esetben használom.
Nálunk csak a tiret használ, felét öntöm egyik este, éjszaka hat, másnap meleg vizzel leküldöm, aztán a másik felét újra beleöntöm és félóra után melegvízet utána mindig leviszi a dugulást.
Az ecet meg szódabikarbónás dolog nálunk soha nem ért semmit! Csak a tiret használ a fürdőbe és a konyhai lefolyóba is. A kis rács alá is szoktam küldeni egy keveset, nem csak a lefolyókba, kézmosóba. 1-2 évig utána nincs dugulás meg lassú víz lefolyás.
Felejtsd el az ilyen drága, mit se érő cuccokat!
Vegyél szódabikarbónát, és 20%-os ecet kíséretében küldjed be a lefolyóba. Trisóval felváltva használva csodákat tesz. :)
Próbáld először inkább a TRISÓ-t. Jó zsíroldóképességű.
De ha komoly a dugulás, vagy mélyebben van, akkor az sem lesz elég.
Nem minden esetben segít. Van, amikor csak a csőgörény a megoldás.
A használati utasítás tartalmazza a felhasználandó mennyiséget.
Semmi. Elvbol nem veszem es alkalmazom.
Megteszi helyette a citromsav is, raadasul kornyezet- es penztarcakimelo.
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?