Mi a véleményetek a Négy Mancs Alapítvány tevékenységéről? (beszélgetés)
Én is csak remélni tudom, hogy valaki ráér annyira az IRM-nél, hogy megtegye a szükséges lépéseket, és a nyakukba akaszt egy jó kis kártérítési pert! Pénzük úgyis van elég, a tavalyi 71 millió adományról nem tudtak nyilatkozni, hogy hová lett, nem állatmentésre ment, az biztos...
Azt a kis rinyát, aki a szóvivőjük meg fel kéne húzni az első fára!
Tömören és kultúráltan a véleményem róluk: elmehetnek a jó búsba!!!!!
Az osztrákokkal meg kezd telelenni az, ami biológiailag nekem nincs! Játszák az agyukat, aztán meg mérgezik a vizeinket és zabálni jönnek át,ja, meg házat, erdőt, tavat venni!!
Szerintem is minimum elnézést kéne kérniük, a kárért!
Sziasztok!
A Tévé ügyvédjében megszólalt a Négy Mancs Alapítvány osztrák "direktor"-a, és azon kívül, hogy egy fejszést emlegetett, meg hogy a libatömés állatkínzás, nem mondott semmit. Pedig kérdés volt: hogy képzelik azt, hogy meghamisított felvételeket játszanak egész Európában (ami nem stimmelt: helyszín nem a Kiskunság, időpont augusztus végén télikabátban, és még a libák is kacsák voltak, amiket a "direktor", aki eredetileg szakács, bizonytalanul azonosított), és a riport végén felhívják a kedves nézők figyelmét, hogy csak német és osztrák libát vegyenek! Mi ez, ha nem a magyar gazdaság tönkretételének kísérlete?! Ja, a Magyarországon fenntartott menhelyekről nem tudott nyilatkozni a "direktor", de van egy irodájuk Pesten!
Érdekelne, hogy milyen újdonságokat tudtok az ügyről, és mi a véleményetek, hogyan kellene fellépni az Alapítvánnyal szemben? Remélem ezek után az adományokat nem nekik, hanem másik menhelyhez juttatjátok, ahol valóban állatokat mentenek! Én is ezt teszem...
További ajánlott fórumok:
- Aki hisz a szellemekben vagy átélt már paranormális tevékenységet
- Bölcső alapítvány? Tapasztalatok?
- Írj három olyan tevékenységet, amit a legjobban szeretsz művelni!
- Kedvenc napi tevékenységem az, hogy
- Igazságtalan, felháborító és elkeserítő egyszerre - megszűnik a Peter Cerny Alapítvány
- Szoktatok azon gondolkodni, hogy az emberi tevékenység szennyezi a levegőt, a folyókat, termőföldet...