Mi a véleményetek a lábfétisről? (beszélgetés)
Azt tudom én is, hogy vannak akiknek több nicknevük van.
Abban nem vagyok biztos hogy ez a F.I. férfi.
Őszintén szólva trehány/nemtörődömnek nevezem, mivel fórum indítás után eltűnik, kérdésre pedig nem válaszol.
Lehet hülye a téma, de ez egy létező dolog. Egy kollégámnak volt ilyen fétise. Beszélgettem vele, mint férfi a férfival egy hölgyről, majd legnagyobb meglepetésemre tett egy olyan kijelentést, neki azért nem jön be, mert csúnya a lábujja.
Olyanról már hallottam, hogy csúnya a foga, vagy ápolatlan a haja, de hogy csúnya a lábujja ez az érv meglepett. Mert ez is egy adottság. Nem arról volt szó, hogy gombás lett volna a csaj körme, vagy piszkos a körme alatt, csak nem úgy állt a lábujja ahogy a kollégám szerette volna.
De aztán elgondolkodtam, ezzel a fétissel senkinek nem árt, ha a nő is benne van, + egy testrész, amit szerethet a férfi.
Nem tudom nőként hogyan állnék hozzá, de férfiként inkább nyalnám egy ápolt nő talpát, mint anális játékokba kezdenék, mivel tartok a szembe forgalomtól. :)))
Szerintem bebizonyosodott, hogy férfi.
Egyébként majdnem biztos vagyok benne, hogy egy férfi felhasználó több nicknamemel is jelen van. Most nem szeretném ide kiìrni, hogy melyik felhasználó(k)ra gondolok. Rengeteg (most nem feltétlenül) hasonló téma indul, ahol egyértelműen észrevehető, hogy egy és ugyanazon személytől származik.
"Sok férfi nem tud ellenállni a női lábak által nyújtott vonzalomnak és szeretik a partereik lábát kényeztetni . Kedvelik a lábujjak bekapását , a talp csókolgatását és így örömet szerezni maguknak és esetleg a partnerüknek . Nektek mi a tapasztalatotok , véleményetek erről ?"
Tapasztalatom nincs.
Ha neki ez az örömszerzés, akkor kapja be! Ez pedig a véleményem.
Ezt írta az adatlapján.
"23 éves lány vagyok , szeretem az autókat , a szép cipőket . Szeretek kirándulni , szeretem az állatokat ."
Őszinte választ kérek.
Fiú, vagy lány vagy?
Mondjuk csak úgy, hogy nekem is vannak problémáim. Az egyik az, hogy el hiszek /megbízok az emberekben, egészen addig, ameddig elkapom hazugságon.
Azt írta a profiljára.
'Szerinted mennyira baj ha egy pasi női lábimádó? (tehát a lábujjak, talp, boka izgatja)'
Ezt a szavazást ő írta ki....
Szerintem meg férfi, csak kamuból írta a profiljára, hogy nő. Azt hiszi, hogy így könnyebben talál magának 'áldozatot'.
Csakhogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem undorító.