Mi a véleményetek a kispesti SZTK nőgyógyászairól? (beszélgetés)
Köszi...
Én akit felhívtam nekem is elvette a kedvem,bár a weboldalról tudtam csak meg a nevét,de hozzá nem megyek...
Szia!
Pont be is telefonáltam,mert lett volna kérdésem,vele beszéltem,tényleg egy ősbunkó!Azt sem tudtam eleinte kivel beszélek,a kispesti sztk oldaláról tudtam meg,hogy melyik orvossal beszéltem és semmire sem mentem vele...
Dr Molnár Imre a héten nem rendel,én hozzá jártam eddig.Clostilbegytet írt fel,a héten mentem volna,hogy uh-val megnézzen,de így nem fog...És amiket olvastam a többi orvosról az sajnos 90%ban negatív vélemény volt...
Szia!
Hajdú Zsoltot nem ajánlanám, egy ősbunkó! Ita doktorúrhoz járok én, megvagyok elégedve, bár különösebb bajom még nem volt, gyógyszert íratni szoktam nála, meg nekem ilyen visszatérő problémám a gomba...
Egy barátnőm szült nála, ő is teljesen elégedett volt vele.
Nem olyan fecserészős, de szerintem kedves.. bár nyilván mindenkinek van jobb és rosszabb napja...
A harmadik dokit nem ismerem.
Érdekelne mi a véleményetek a kispesti sztkban dolgozó nőgyógyászokról.Tapasztalatok velük kapcsolatban.Nem vagyok még terhes.Az orvosom szabadságon van,de a héten gyógyszer szedés miatt ultrahangra kell mennem és nem tudom kihez menjek...
Dr Ita Jenő
Dr Hajdú Zsolt
Dr Gombos Sándor
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki Gyömrőn vagy környékén jó nőgyógyász?Nem magándokit, hanem SZTK-as!
- Óbudai Sztk-ba jár valaki nőgyógyászhoz?
- Tud nekem ajánlani valaki a 16.kerületi SZTK-ban egy jó nőgyógyászt?
- Melyik nőgyógyász rendel Nyíregyházán az sztk-ban pénteken a 4-esben?
- Mi a véleményetek a XV. kerületi SZTK nőgyógyászatról?
- Ismeri valaki Dr. Lőrincz István nőgyógyászt?(újpesti sztk) Vélemények?