Mi a véleményetek " a házinyúlra nem lövünk" mondásról? (beszélgetés)
Na azt nagyon jól teszed, ha nem futsz senki után!:-)
Én párszor megtettem hogy kezdeményeztem, akkor jöttek ezek a lepattintós dumák!:-)
Egyébként valószínűleg csak a pesszimizmus beszél belőlem. Sok szerencsét a pasihoz!
de én is azt mondtam anno, hogy én a legjobb barátnőm pasijával soha nem fogok összejönni.
A főnököm mondta nekem "soha ne mondd hogy soha"
Én biztosan állíthatom, hogy barátnőm illetve rokonom partnerére, ha az lenne az utolsó ffi a világon akkor se mozdulnék rá! Szerintem ez etikátlan!
Az más ha később, mikor már ott teljesen le van zárva, vége van köztük a kapcsolatnak össze jönnek, de én még úgy se!
Akár hiszitek akár nem én is ezen az elven voltam.
De a sors másképp hozta. Azóta a legjobb barátnőm nem a barátnőm, de a volt pasija az én férjem. Szeretjük egymást és van két szép gyönyörű gyerekünk.
Én láttam már elég kapcsolatot ahol problémák voltak,és ilyenkor ha már valami nagyon rossz,be is jön a képbe a harmadik.Vagy szeretőnek,vagy éppen szét is mennek...miatta.
Akkor tudnak egy nyuszikát le is lőni ha valami nincsen rendben a kapcsolatában....
Itt a pont. :)
Ha a szívét találod el, ő maga fog kifogást keresni a házinyúl-elvvel kapcsolatosan. ;)
Ha pedig szakítás lenne a vége ... Az csak a kettőtök intelligenciáján múlik, hogy tudtok-e utána is kulturált kapcsolatban maradni.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról
- Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról?
- Mi a véleményed az egészségügyről?
- Mi a véleményetek az Amway termékeiről?
- Mi a véleményetek a felháborító anyakönyveztethető nevekről?
- Szétesett társasjáték - 4x4 békát lövünk fel egy forgó fára.. Van valakinek ilyen? Nevet, forgalmazót szeretnék tudni.