Mi a véleményeket arról a felhasználóról, aki a fórum hozzászólásaival csak sértegetni tud másokat? (beszélgetés)
Szerintem is gyerekes, de ilyenkor az ember, aki másokat sérteget, úgy érzi, hogy most aztán elért valamit! :)
Egy másik portálon volt egy pasi, akivel leálltam vitatkozni, szerinte minden nő, aki szedi a szemöldökét, egy hülye p***a. Aztán láttam, hogy mindenkit b@szogat.
Nekik ez a játékuk. Nem tudnak máshogy hatást elérni.
Petrakot úgy értem, hogy minden szó, vagy tett, azt minősíti, aki kimondja vagy teszi. Tehát aki mocskol, önmagáról allít ki "névjegyet", nem arról, akit mocskol.
Légy óvatos, Westsidegirl,
mert ha felveszed a kesztyűt és belemész, szavaiddal élve "sz*art hányni" nem biztos hogy megúszod, hogy rád ne kerüljön belőle.
Tudom, az önérzet elég nagy úr, néha nehéz szó nélkül hagyni, ha bántanak, de hidd el, nem érdemes belemenni.
Ő úgy gondolja?... Ám legyen!
Hát igen, ebbe igazad van
Jobb lett volna az elsö hozzászolásom után letenni a lapátott s hagyni hogy hánnya egyedüla sz*rt... :)
Westsidegirl
Az a legjobb az ilyen esetben, ha nem veszed fel a kesztyűt.
Nézz át a beszóláson, ne reagálj rá, mert ha válaszolsz, magyarázkodsz, azzal csak azt éred el, hogy bizonyítod:célbatalált.
Ha reagálsz, vitába keveredtek.
Ha nem reagálsz - és mások sem - akkor rájön, hogy itt nincs kivel kötözködni és keres majd olyan portált, ahol kiélheti magát.
A véleményem? hát gyönyörü ember az ilyen, épp most lettem elnevezve minden mocsoknak, egy kedves felhasználo által, még szélhámosnak is...
csak azért mert egyik cikkemet ugy irtam le ahogy én akartam s nem ugy ahogy ö szerette volna...
Mi a véleményem???
Ne szóljon inkább a Fórumokon belül semmit,
tartsa meg a véleményét magának, és töröltesse
magát a regisztárióról.
egy portálon ahol sok ember van előfordul ilyen is ezzel nem lehez mit kezdeni, Hoxa is ember és nem lehet mind a 10ezer embert figyelemmel kisérni.
szerintem nem kell törődni vele
További ajánlott fórumok:
- Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni!
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- Elgondolkodtál már azon, hogy a fórum hozzászólások alapján bárki részese lehet az életednek?
- Legyen a Tiéd az utolsó hozzáSZÓlás
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?