Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mi a véleményed, hogy az ország nevét meg akarják változtatni? (tudásbázis kérdés)
Tudod, az az indián gyerek, hogy is hívják? A Lyukas gumi!
:)) ahhoz a benne élők egy részét kéne lecserélni.
teljes mindegy mi a neve a helyzet nem változik...szerintem
Itt nem lehet politizálni, arra van másik fórum.
Én is ott szoktam...
Hát persze, mert a javunkat akarják és meg is szerzik! :(
A koronával kapcsolatban írtam nektek valamit, de eltüntették. Úgy látszik, itt is fáj az igazság.
Miért? Liszt Ferihegy... Nem jól hangzik?
Penzkidobas, valamint a figyelem elterelese a valodi gondokrol.
és elege van, hogy napkeltétől napnyugtáig azért fárad, hogy mások büntetlenül ellopkák tőle
mert nagyon rossz a közbiztonság és senki nem védi meg a lopásoktól
a nép fegyvert akar tartani és a halálbüntetés visszaállítását akarja
Azon is sokan felháborodtunk!
A nép nem számít. Csak az elit. :(
20 évvel ezelőtt már népköztársaságról köztársaságra lett változtatva. Akkor nem volt ilyen felháborodás...
Szia Kira nekem is ez a véleményem. Ez megint csak pénz kidobás. A cigi az más azt jó ötletnek tartom.
véletlen , nem 12-re gondoltál?
pl. a telekpanamákról? :D
Egyszerű figyelem elterelés az egész,ahogy pl. a cigaretta körüli cirkusz volt.
Mindenesetre nagyon jó ötleteket találnak ki arra,hogy a valós problémákról ne essen szó.
Véleményem szerint a magyarok többségét k**ra nem érdekli,hogy MK-ban vagy MO-n élnek,addig amíg van hol dolgozni, van hol lakni és van miből fizetni a számlákat. A baj csak az, hogy egyre több embernek ez nem sikerül. Ezzel kellene foglalkozni.
vannak olyan költségek, amelyek a hibás, átgondolatlan gazdaságpolitikai döntések következménye. egyes emberek ezt nem tudják kifizetni
szia
engem nem érdekel
de a költségeket kifizettetném azzal aki előidézte
mivel nem áll az ország abban a helyzetben, hogy ilyen dolgokra költsön.
szerintem.
ki ki a saját pénzéből kéne csak gazdálkodnia, biztos mást fontosabbnak találna.
üdv
tűzoltás és látszatintézkedések, fontoskodás
innét így látszik
Ez a gumicsont.... meg a Vármegyék, Megyék helyett.
Így van min csámcsognunk/rágódnunk. A fontosabb dolgokat mélyen titkolja...
még vagy 2 millió emberé:-(
Az enyém is. Sőt a tágabb családé is. :(
Mondjuk én erre számítottam, úgyhogy nem csalódtam...
Már egyszer volt ilyen.
Sajnos megint kitalálnak olyan dolgot, ami nekünk ismét sok pénzbe fog kerülni :-/
További ajánlott fórumok: