Mi a véleményed az Operettszínházról? (beszélgetés)
Az operetteket nem szeretem, de valamennyi musicalt láttam az Operettben és a Madáchban is.
Nagyszerű a társulat. Sok darabot megnéztem eltérő szereposztásban és mondhatom, hogy nincsenek másodosztályú színészeik.
Ma délután nézzük meg a Miss Saigont.
Szerintem azt kell igazából eldönteni, hogy valaki szereti-e ezt a műfajt. Aki odavan az operettekért, musicalekért, azoknak óriási élmény, mert ebben az Operettszínház nagyon profi. Azt is olvastam róluk, hogy a operettbeli előadások annyira színvonalasak, hogy akár a Broadway-en is megállnák a helyüket.
Aki nem szereti ezt a zenés-táncos műfajt, annak valószínűleg nem fog tetszeni.
Nagyon sok előadást láttam ott és egyikben se csalódtam, mind egytől egyig fantasztikus élmény volt.
Habos babos? Hát, a Menyasszonytáncra mindent lehet mondani, csak azt nem, nem is beszélve a Mágnás Miskáról, a Csárdáskirálynőről, itt van még a Rómeó és Júlia, ami szintén nem piskóta, a Szépség és a Szörnyeteg, na attól lehet igazán padlót fogni.
A jegyárak pedig...ha egy 1500 forintos mozijegy árat nézel, hozzá persze kukorica és üdítő is dukál, ami szintén nem 5 forint, akkor egy középkategóriás, durván 3000 forintos színházjegy szerintem nem kerül sokba és még élmény is marad utána.
Engem egyszer ért az a megtiszteltetés, hogy vendégként részt vehettem a Rómeó és Júlia előadásán. Óriási, fantasztikus élmény volt!
Szerintem a Rómeró és Júlia, már a csak a történeténél fogva is, minden csak nem habos-babos.
én még sosem csalódtam abban amit ott láttam,talán érdemes lenne a konkrét darabból megnézned részleteket a neten.A videómegosztókon biztosan találsz.
Mert hiába írjuk mi,hogy jó,vagy rossz,úgyis kiderül majd,hogyha elmész éás megnézed amit akarsz,hogy neked hogyan tetszett.
A jegyek nem olcsók,de az előadások színvolalasak,a szerplők jók.Ha Webber engedi,hogy ott és úgy játszák a musical-jait ahogy teszik akkor az szerintem elég!
Mondjuk én szeretem és tisztelem Webbert.De ha Te és a barátaid nem szeretitek amit ott játszanak akkor..mit számít,hogy itt mit írnak mások?
Ez nem ítélet,csakegy vélemény-arra voltál kiváncsi nem?!
De megbántani nem akartalak!
Én a magam részéről nagyon szeretem. Esetleg nézd meg a honlapjukon a repertoárjukat, abból kiderül, hogy miket játszanak.
Prózai darabot talán nem is találsz köztük, de a Rómeó és Júliát, az Elizabetet, az Abigélt, stb. korántsem nevezném sem könnyednek, sem habos-babosnak...
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról
- Milyen ruhába illik az Operettszínházba menni?/Nő, Férfi/
- Egy délutáni Operettszínház előadásra mit vennétek föl?
- Melyik helyet válasszam a Budapesti Operettszínházban?
- Hány évesen érdemes elvinni egy kisgyereket musical előadásra, mondjuk a Budapesti Operettszínházba? Esetleg közületek valaki járt már ott g
- Vasárnap délelőtt az Operettszínháznál kell parkolójegyet vennem?