Mi a véleményed a Tamaris cipőkről? (beszélgetős fórum)
Tényleg jól néz ki az a Pollonus, amit én láttam most, és csak 11200.-
És tetszik egy Gabor szandál is, jó lenne elcsípni akciósan. A tél végén vettem egy Gabor kiscsizmát, féláron 16 ezerért...
Legalább a honi gyártó gondolkozhatna bennünk. Ott sem látok 14 alatt.
Nálam alap, hogy évekig tudjam hordani. A CCCben vettem már vagy 7 éve két pár, eltérő színű papucsot. Eleinte nyárra, utcára. De olyan kényelmes volt, hogy lepucáltam a talpát és otthon is hordtam. Aztán már csak otthon. Az egyik darabot már meg kellett varratnom, nem engedtem szétmenni. Most megint kezdi. Ezeket 5 éve bent egyiket,másikat az udvaron télen-nyáron hordom. Na, nekem itt kezdődik a minőség. És 5600 volt párja.
Nem is tudom, ki írta, hogy Decathlon túraszandálban jár három éve nyáron, és megint ilyet fog venni, mert annyira kényelmes és jó. Néztem, kicsi sarka van, edzőcipőhöz hasonló talpa, azaz nem mondható magasnak, de tuti futásnak tudok eredni benne a busz után.
Jó érzéssel tölt el, hogy már telik a Decathlon termékeire, így esélyes nálam is egy ilyen kis szandál.
Egy másikat meg az Alföldinél fogok keresni, mert tiszta bőrből dolgoznak. Tini korom nagy márkája az Alföldi, és "babacipőt" is fogok venni náluk.
Kisebb távon, szabadidőre megteszi.
De hétköznapokra, gyalogolni, munkába elég fárasztó lehet ez a fazon.
Egyrészt, ahogyan sokan említették, nincs sarka.
Ha a boka érzékeny (süllyed, dagad a nyári napokon) nem ajánlom. Nem tartja a lábat. Kb. annyi, mint egy papucs.
És a 18 ezret soknak tartom érte, még ha Tamaris is.
Vagyis én nem adnék a márkáért ennyit.
A tartósság alap elvárás lenne egy cipőtől.
De mindegy, jövőre veszel újat, mert nem annyira divatos már a fazonja.
Eleve olasz, nem kell.
Én az Alföldi nyári kollekciót nézegetem ls a Decathlont. Egy ideje már nem kell nagyon olcsót vennem, de szívesebben maradok a 10 ezer, mint a 20 ezer körül, a 30-ról akkor sem beszélve, ha már nem növöm ki. Annyit azért még egy Berkemmann-ért sem adok.
Nem nagyon.:(( Én 15-20 nál többet nem adok cipőért, a 20-asok is cak akkor jöhetnek, ha egyet fizet kettőt vihet akció van.
Viszont az ECCO szandáloknál találtam jókat, igaz 13, de igen jó. Már elfelejtettem a nevet,
Átgondoltam, és lesz mellé kényelmes szandálom is.
Köszi a véleményeket. Az általatok ajánlott márkákat megnézem majd.
Szerintem a Tamarisnál lutri, hogy jó-e az ár-érték aránya. Volt már ami megérte, és olyan is, ami nem, de a bőr cuccai általában nem rosszak. Ez csini, de szerintem sok sétára telejesen alkalmatlan. Nekem Geox-om van ilyen fazon, és teljesen kikészíti a lábam hosszútávon.
Én gyaloglásra biztos Birkenstock-ot, néznék vagy esetleg Ecco-t. Az utóbbinál csinosabb fazonokat is lehet találni, az előbbi lehet, hogy nem szép, de a legkényelmesebb (és most épp divatos is).
Sztem ez a vékony talp nem jó és nem jó a sarok nelküliség sem....a Tamaris marka igen de mas fazon. Nem mindig a legtrendibb a legtrendibb
Gondolni kell az egeszséges lábra is.
Az enyém se a régi már:D A húszas éveimet végignyomtam magassarkúban, utána már szolidabban, de csak azért, mert utáltam az irodában "kopogni".
Most meg már bőven szempont a kényelem is:)
Guruljka, igen, de nekem sajna vagy a teljesen lapos talpú, vagy az igazán magas sarkú tetszik:)
Tudom, hogy a vastagabb talpú kényelmesebb lenne, csak sajna nem tetszenek.
Michelle.r, köszi, megnézem az általad ajánlottakat!
Ár/érték arányban tökéletes. A vékony talap soha nem kényelmes, de a Tamarisnak legelább a talpszerkezete jó.
Ha igazán kényelmes és jó cipőt akarsz, inkább a Geox-ot ajánlom, vagy a Högl-t.
Ezt a szandált néztem ki nyárra, leginkább babakocsis sétához.
Vékony a talpa, és ettől félek kicsit, mennyire lenne kényelmes hosszabb sétákhoz.
Olcsóbb szandikat szaggattam eddig, de már nem voltak kényelmesek tavaly nyáron se a terhesség alatt. Tud ez a márka annyival többet, hogy a vékony talp is kényelmes legyen?
Légyszi akkor írj, ha hordtál hasonlót ebből a márkából, és elmondanád a véleményed.
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Mi a tapasztalat a Lasocki (ccc) cipőkről?
- Mi a véleményetek a SUPERFIT cipőkről? Úgy hallottam, hogy ez a legjobb.
- Mi a véleményed a Merrell cipőkről? Mennyire megbízható, mennyire meleg (ha már tél)?
- Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Geox cipőkről?
- Deichmann-ban kapható Cortina cipőkről, csizmákról vélemény, tapasztalat?
- Mi a véleményetek a Skechers cipőkről?