Mi a véleményed a dm-es tisztítószerekről/mosószerekről? (tudásbázis)
Nagyon jók!
A Denkmit mosogatóját+ alma illatú tisztítókendőjét folyamatosan használom. Meg vagyok vele elégedve!:)
Eddig a mosogatógép port használtam, ami szuper, öblítőt ma használtam először, tényleg nem intenzív az illata, de nem is az a lényeg nálam, hanem, hogy "puhák" legyenek a ruhák.
Mosogatógép só és öblítő, folttisztító és mosógél amire kíváncsi lennék, ezek lesznek a következő tesztalanyok.
Én szeretem a Dm termékeket, de a tisztító, mosó, Wc szereket nem találom elég hatékonynak. Márkás termékkel összehasonlítva lényegesen gyengébbek az olcsóbbságuk arányában.
Más téren használok Dm terméket.
lehet,hogy már kicsit lésőn írom, de nekem nagyon bevált a Denk Mit folttisztitó por. Olya mint a Vanish Oxy, csak fele annyiba kerül. Viszont a zsíros, nagyon koszos ruhákból/ szakács voltam/ kb, 6-7 órás áztatás után mindent kihoz és az anyagot egyáltalán nem roncsolja. A fehér meg fehérebb lesz mint valaha. Ugyanez van a Rossmannál is, más néven de az is ugyanilyen.
A WC tabletta is szuper.
én a wc-tartályba tehető tablettát vettem ma, mindkét wc-nkbe tettem, szép kék vizet öblít + illatos is.
Nekem bejön, tisztábbnak érzem a wc-t.
én a fehér ruhára való mosóport próbáltam, szerintem jó
viszont a wc pucoló cuccok nem nyertek
Mi a Denk Mit-es mosogatóport, sót, öblítőt használjuk. Nálunk bevált. A tabletta sem rossz, de a por az jöbban bejön.
(Mosogatógép!)
A a kék színű "folyékony mosószer színes ruhához"-ra ráírták, hogy nem való előmosáshoz...vajon miért nem?
A "szaga" se tetszik.
Mosogatótabletta jó, fürdőszoba tisztító spray jó.Levendula illatú wc illatosítójukat nagyon szeretem... Más most nem jut eszembe.
Érdekes,régebben volt ilyen tisztítószerem,de nem jött be.Mr.Properre esküszöm:)
MOsószerekre lennék főleg kíváncsi!
ja tényleg a mosogatógépest is próbáltam már :)
gyakorlatilag amit eddig dm-est vettem azt nem bántam meg
Folyékony mosószerek?Öblítők?
KÖszönöm:)
Sziasztok!
Véleményeket várok:mi vált be és mi nem?
További ajánlott fórumok:
- Természetes tisztítószerek!
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Frosh öblítő és egyéb tisztítószerei mennyire jók, melyiket használjátok?
- Mivel tartósitod a házilag készitett kozmetikumaidat, tisztitószereidet?
- Ti milyen tisztítószerrel szoktatok felmosni?
- Használ valaki bio tisztítószereket? Mi a véleményetek róla?