Mi a tapasztalatotok a Palette vanilla G8-as festékkel? (beszélgetés)
4. 25c0404375
2010. febr. 23. 10:21
Az a baj, hogy ha a világos hajadra sötétebb szőkét kensz, jól bekpja, sötétebb lesz mint a dobozon, aztán csúnyán kopni kezd. szerintem is inkább fodrász most az egyszer, aztán ö biztos segít utána mivel csináld otthon.
3. reni79
2010. febr. 23. 10:17
Szerintem ha sötétíteni szeretnéd bizd fodrászra!Én is festettem már be otthon a hajam világosszőkéből sötét szőkére.Vagyis szerettem volna!Hát nem olyan szinű lett mint a dobozon fel volt tüntetve!Jól elszúrtam!
2. bared
2010. febr. 23. 10:16
én anyukámnak ezzel festettem most, nagyon szép színe lett... de ha nagyon világos a hajad, 2-3 festés kell, mire megkapja a rendes vaníliaszínt...
én 8 éve magamnak festem ahajam, hosszú, majdnem hátközépig ér...
nemsoká elmegyek fodrászhoz, mert a színváltások miatt, már nem lesz olyan itthon, mint amilyet szeretnék(( nem lesz olcsó, de azt mondta a férjem ne szórakozzak, 8 évente csak magamra szánhatok ennyit! és őszintén szólva, igaza is van...
1. Renatae
2010. febr. 23. 10:11
Sziasztok. A hajam világos szőke, szint már fehér. Ezen szeretnék változtatni. Inkább valamilyen világos barnás-szőkére gondoltam egyenlőre. A Palette vanília G8at ajánlották. Szeretném megtudni h mik a tapasztalatok ezzel a festékkel? merjek belevágni?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet szépen kontúrozni akril festékkel?
- Hajfestés otthon, jó minőségű festékkel
- Őszülő hajat milyen festékkel érdemes festeni?
- Hajfestés otthon, professzionális festékkel
- Milyen festékkel festhetnék a gyerekek szobájának falára?
- Szerencsesütiben lévő papírra, milyen tintával vagy festékkel lehet írni?