Mi a prioritási sorrended az alábbiak közül? (beszélgetés)
Nekem a férjem és a gyerekem a családom.
Nem mindenki van megáldva népes rokonsággal akit családnak hív..
Ezt pedig neked kellene érteni!
Én vagyok a Sztárban sztár!! 🤣🤣😆😂
Értem, te mások véleményére vagy kíváncsi. Ezzel kapcsolatban igazat adok neked, de abban nem, hogy sztár vagy. Ha az akarsz lenni, menj a művészetire tanulni.
A szexet is beletehettem volna a listába, de az végülis jó esetben szorosan összefügg a párkapcsolattal.
Család, hobi, munka, egy nagy szünet, majd párkapcsolat.
Jól kell értelmezni kedvesem. 😊😊
Ezt is most kell megtudni...
Kérsz szikét lenyesni a Zembert a családi képekről? :))
Ja értem. Gyerekem család, a férjem nem családtag.
Párkapcsolat
Család
Munka
Barátok
Hobbi
Folytasd a megkezdett sort:
........ :D
Bármennyire is "nyavalyogsz" magadról és a világról ,az önbizalmadat úgy látszik ez nem érinti.
-Család
-Párkapcsolat
-Munka
-Barát
-Hobbik
Wááóó.... Hogy ismersz te engem ennyire??? Menj el látóasszonynak more.
Lehet, vagy kis közvélemény kutató a drága. Meg valószínűleg nincs neki se anyukája, se apukája,se testvére, se barátja, se munkatársai, de még egy édes párja se, aki a kérdéseit meg tudná válaszolni.
De, kétségkívül sztár vagyok. 🙂
De én olyan kérdéseket szoktam feltenni, amire nem ad választ a Google, mert személyes.
Az interneten maga a tudásbázis. Ehhez nem kell Hoxa. Én nem foglak piszkálni ezért, mert többre hiszed magad, maradjunk annyiban, hogy ez nekem is zavaró. Nem kell megváltoztatnod semmiről a véleményed, mert mások erre kérnek. Csak el kell fogadni, hogy ő abban hisz.
Vagy a vicces srác. 😉😉🤡🤡🤡
Dehát csak úgy lappang bennem a tudásvágy.
"Nem kenyerem a személyeskedés, de neked is meg kell feleni a közösségi oldalak szabályainak, ahol mindenki egyenlő."
Nagyon igazad van. Én vagyok a legegyenlőbb. 😊😊😊
Vajon miért? talán azért, mert ez a neve :D Nem az a neve, hogy Felelő Srác.
Én toleráns vagyok. Az is párkapcsolat nyilván.
Ha lehetne ne tegyél fel ennyi kérdést, mert nem vagy te sztár....csak azt hiszed magadról, nem tudom mással magyarázni. Zavaró, hogy mindenhol te vagy ott és mindent jobban tudsz másnál. Nem kenyerem a személyeskedés, de neked is meg kell feleni a közösségi oldalak szabályainak, ahol mindenki egyenlő.
Hát talán hogy a férj-feleség a családhoz tartozik, nem egy másik kategória. Bár mivel neked egyik sincs, még párkapcsolat sem, ezért értem, hogy mit nem értesz :D
További ajánlott fórumok:
- Használt-e valakinek az alábbiak közül bármelyik?:barátcserje, cickafarkfű, palástfű? Hogyan szedtétek, mikor?
- Melyik nevet választanád az alábbiak közül, ha csak egyet-egyet lehetne? (Andor, András, Nándor, Simon, Emma, Janka, Júlia, Kinga)
- Babakocsit vennék, akinek van tapasztalata, segítsen, melyik jobb az alábbiak közül?
- Az alábbiak közül melyik lány-, illetve fiúneveket választanátok egy magyar-olasz házaspár gyermekének?
- Melyik fülest vennétek inkább az alábbiak közül?
- Melyik szakot válasszam az alábbiak közül?