Mi a különbség az ECL és a TELC nyelvvizsga között? Aki nyelvvizsgára készül...jöjjön beszélgetni. (beszélgetés)
sziasztok!
Valaki le tudná pontosan írni, hogy mostanában (pl. 2010-ben ) milyen típusú feladatok voltak ecl nyelvvizsgán? Reading, Listening érdekelne. Pl. az hogy az olvasásértés karikázós volt-e, válaszolni kellett a kérdésekre...
Igazából nekem az idővel van gondom, szal ha olyan típusú feladat előjön amit nem csináltam biztos több időt elvesz.
Köszönöm, hogy írtál. Én most járok egy nyelvsuliba, és kíváncsi vagyok, hogy hogy fog sikerülni a vizsga... és hogy egyáltalán milyen vizsga lesz... jobb előbb tudakolózni. :)
Gratulálok a nyelvvizsgádhoz. :) Remélem nekem is sikerülni fog.
Szia!
Nekem ECL van. Én úgy tudom, a TELC könnyebb, mert adnak hozzá egy papíron segítséget.
Én 8 évig tanultam angolt, majd 5 év szünet következett, miután leérettségiztem, aztán munka mellett eljártam egy évig tanfolyamra, magasan én voltam ott a legjobb, sokan nem is vették komolyan... Aztán 2005-ben leközépfokúztam, igaz másodszorra mentem át, elsőre a szóbelin buktam, ugyanis a párom alig tudott megszólalni, ő csak azért ment el megpróbálni, hogy hátha sikerül és megússza az érettségit. De másodszorra egy szuper párt kaptam és minden jól ment.
Nekem az írásbeli ment a legkönnyebben, rizsázni jól tudok:) Viszont a szóbelit útáltam, minden tantárgyból.
3 éve használom is a nyelvtudásom aktívan, hisz a férjemmel angolul beszélünk, mivel ő nem magyar.
Tudja valaki, hogy mi a különbség a TELC és az ECL vizsga között???
Jár valaki tanfolyamra? Milyen szinten töltötted ki a felmérő tesztet? Milyen csoportba kerültél? Hogy sikerült a nyelvvizsgád? Mikor mész nyelvvizsgára?
Minden, amit a nyelvsuliról tudni érdemes, tapasztalatok. Gyertek beszélgetni. :)
További ajánlott fórumok:
- TELC középfokú nyelvvizsga
- "Zöld Út szaknyelvi angol nyelvvizsga"
- Mi a véleményed arról, hogy nem kell nyelvvizsga a diplomához?
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Mi a különbség a kétnyelvű és az egynyelvű nyelvvizsga között?
- Segítsetek!Idén akarok nyelvvizsgázni!Mi a különbség az egyszintű és a kétszintű nyelvvizsga között?Melyik a jobb?Melyik ér többet?