Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Mi a jó reggeli egy 11 hónapos baba számára? fórum

Mi a jó reggeli egy 11 hónapos baba számára? (tudásbázis)

13. Macifül (válaszként erre: 12. - Szilvóca)
2009. szept. 30. 10:36

Köszi!

Azokat nagyon szereti. Kap is néha, csak mégsem szerettem volna, ha minden reggel ezt eszi.

12. Szilvóca (válaszként erre: 11. - Macifül)
2009. szept. 29. 20:28
próbálkozz a rozs kenyérrel, rozs kiflivel,azt már eheti
2009. szept. 29. 10:41

Köszönöm az eddigi válaszokat!

A kisfiam szopizik még, de már nincs annyi tejem, hogy jóllakjon vele és nem igazán tudtam mi a jó reggeli. Kiflit akar enni meg kenyeret, de óva intett a védőnő, hogy ezekből nem szabad sokat ennie még. A fehérliszt miatt.

Kipróbáljuk a pépeket reggelire, a zabpelyhet is. Kis gyümölccsel esetleg.

Mégegyszer köszönöm a válaszokat!

2009. szept. 28. 22:22
Hajnalban én is tápszert adok a fiamnak,gyorsan kész van és ki se kell vvenni a kiságyból hozzá,így ha még akar és tud,akkor vissza alszik. Vacsi után fürdés kis játék és tápszer,így alszik csak el.
9. Roni24 (válaszként erre: 8. - Dorottya84)
2009. szept. 28. 22:19

Szia!

Nem gáz, én is reggelire azt szoktam adni, mert a kisfiam miatt korán kelünk mindannyian és mivel este 20 órakor vacsizik, reggel 8-ra már kellőképpen megéhezik, viszont még fáradt ahhoz hogy kanalazgassam neki a szilárd reggelit! Így tápszert kap, bár eleinte próbálkoztunk a szilárd reggelivel, de így neki jobb, és egyszerűbb, mikor reggel kapkodni kell!

2009. szept. 28. 22:15
huhh szerintetek akkor gáz hogy én 13 hós lánykámnak tápit adok reggelire és szunya előtti vacsira???
2009. szept. 28. 22:13

Szia!

Én biozabpelyhet vettem a kislányomnak. Tejbe, kakaóba, joghurtba szoktam tenni, de levesbe, főzelékbe is lehet használni! Nagyon szereti! A védőnőnk ajánlotta, jobb mint a babapiskóta, meg a keksz. A kölest is mondta még, hogy lehet adni neki, de azt még nem próbáltuk!

2009. szept. 28. 22:13
tejpépek dobozos, nekem mindhárom gyerkőc imádta:)
2009. szept. 28. 22:02
Én gyümit szoktam megfőzni,kevés vízben ,és besűrítem kukorica darával,esetleg egy ici pici fahéjat rakok bele.A gyümi általában őszibarack,banán,alma.Én nem adok még neki tejterméket,mert a védőnő azt javasolta,hogy mivel én allergiás vagyok sok mindenre,ezért az olyan ételeket amik allergizálhatnak toljuk ki mégjobban mint más gyerekeknél szokás.
2009. szept. 28. 21:59
Szia! Én joghurtot vagy gyümit szoktam neki adni reggelire.
2009. szept. 28. 21:59
Mondjuk én vacsorára szoktam adni neki. :-)
2009. szept. 28. 21:58
Vaníliás tejben áztatott babapiskóta? Próbáltad? A lányom imádta (imádja, lassan 2 évesen is...)
2009. szept. 28. 21:57
Mi a jó reggeli egy 11 hónapos baba számára?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook