Mézes fahéjas csirke sült céklával recept
A Mézes fahéjas csirke sült céklával hozzávalói:4 közepes csirkecomb
2 cékla
7 evőkanál méz
2 teáskanál fahéj
só
5 ek zsír
A Mézes fahéjas csirke sült céklával elkészítési módja:
A húst megsózzuk,kis tálkában összekeverjük a mézet és a fahéjat,ezzel a keverékkel bekenjük a combokat a bőr alatt is.A zsírt tepsibe tesszük és rárakjuk a húsokat,mellé tesszük a megtisztított céklát.1 dl vizet öntünk alá. Letakarjuk fóliával és kb 20 percre előmelegített sütőben elősütjük,ekkor levesszük a fóliát és addig sütjük míg szépen megpirul. Tálalása:Tálra tesszük a combokat a céklát felkarikázzuuk és a húsok mellé rendezzük. Körete párolt rizs.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2018. jún. 19. 21:15
A mézes fahéjas csirke sült céklával elkészítési módja és hozzávalói.