Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mézes fahéjas csirke sült céklával recept

Mézes fahéjas csirke sült céklával recept

A Mézes fahéjas csirke sült céklával hozzávalói:
4 közepes csirkecomb
2 cékla
7 evőkanál méz
2 teáskanál fahéj

5 ek zsír


A Mézes fahéjas csirke sült céklával elkészítési módja:
A húst megsózzuk,kis tálkában összekeverjük a mézet és a fahéjat,ezzel a keverékkel bekenjük a combokat a bőr alatt is.A zsírt tepsibe tesszük és rárakjuk a húsokat,mellé tesszük a megtisztított céklát.1 dl vizet öntünk alá. Letakarjuk fóliával és kb 20 percre előmelegített sütőben elősütjük,ekkor levesszük a fóliát és addig sütjük míg szépen megpirul. Tálalása:Tálra tesszük a combokat a céklát felkarikázzuuk és a húsok mellé rendezzük. Körete párolt rizs.


Kategória: Húsételek receptjei


A mézes fahéjas csirke sült céklával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook