Mért pattog ki a bőr a nemi szerv borotválásakor? Mit lehet tenni ez ellen? (tudásbázis)
Bármilyen drogéria : Szőrtüsző gyulladás gátló krém.
Ott találod, ahol a gyanta kellékek vannak. Kisebb kerek tégely, max egy ezres.
Sz
A gyantás nem viszkethet, amikor nőni kezd, mert egész apró, puha szálak bújnak elő, míg az érzékeny bőrt irritálja az erős, kemény elvágott szál. Nyilván azért pattogsz ki, mert a te bőröd sem bírja ezt a procedúrát.
Szóval én is a gyantázásra szavazok, s utána a nyugtató krémre , ami hidratál és puhítja a bőrt. Ha pedig fáj, nélkülözd a teljes szőrtelenséget ahol érzékenyebb, s válasszad a kisollót azon a területen-mert az semmiképpen nem jó, ha begyullad a bőröd.
De a gyantás megoldás is viszket, ha már elkezd nőni :D
Amúgy, ha most csinálta először, akkor meg azért viszket neki. Majd megszokja a bőre, ha rutinos lesz.
:)))
:D
Amúgy a gyanta tényleg jobb, bár, fájdalmas... és ha szúr, akkor meg tényleg nem jó a borotva, amit használtál. Ja, és utólag krémezd. :D
Remélem, segítettem :D
ha ez a probléma, akkor erre szeretne megoldást!
hintőpor
:DDDDDDDDDDDDDDDD
drágám inkább gyere a gólyaklubba :DDDD
Az idő mindent megold!
:DDD
További ajánlott fórumok:
- A nemi szerved tisztább lehet, mint a kezed vagy a szád...
- Egy "elsavasodott" szervezetet, mennyi idő után lehet helyreállítani?
- Serceg a Thomson márkáju 8 éves tv-nk, a kép is pattogott, tegnap egyet sercent és füstszagot éreztem, mi lehet a baja?
- Mit csináljak, hogy borotválás után ne pattogjak ki? (intim helyen)
- Hol lehet kapni pattogtatni való kukoricát?
- "Odalent" borotválás után nagyon kipattog, pedig hintőporozom. Ti hogy csináljátok? Mivel szörtelenítetek, hogy nem pattog ki?