Mérleg nő vízöntő férfi van itt valaki? (beszélgetés)
Nem csillagjegy függvénye a megcsalás.
Párom vízöntő 8 éve vagyunk együtt biztosan állíthatom hogy soha nem csalt meg.
Akkor gondolhatod, hogy hazudok, de bizony én hűséges vízöntő nő vagyok. Olvastam már, hogy ez nem csillagjegy függő, és ez is igaz. Viszont mivel azért nem akkora hülyeség ez a csillagjegy és a jellem meghatározás mellé... szívesen fogadom, ha a nekem tetsző ember horoszkópja kiemeli a jegy hűséghez való ragaszkodását.
Bár érzem magamon, hogy szeszélyes tudok lenni, és a vidám arc mellett nehezen mutatom ki az érzéseket... nagyon ragaszkodó is vagyok.
Nekem mérleg pasim volt, eleinte nagyon csodás volt, igaz ami igaz, túl sokat mérlegelt - legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom vele. A szex is jó volt nagyon sokáig, a közös hülyülések is, beszélgetések is... de persze nem csak ez határozza meg egy ember milyenségét. Aztán az útjaink elváltak.
Hihi, vízöntő nő vagyok mérleg férjjel.
Működik, már 16 éve házasságban.
Teljesen kiegészítjük egymást.Mindent megbeszélünk.
Ő a nyugisabb, én a kreatívabb, de pontosan tudjuk mire gondol a másik.
Talán vízöntő nő létemre picit jobban irányítok.... De az is lehet, hogy csak ezt hiteti el velem.(?)
:)
Én mérleg párom vízöntő 8 éve vagyunk együtt. Nagyon jól kijövünk bármit megtudunk beszélni, nincs komplikáció. Nagyon jó összeillő párosítás. Kiegészítjük egymást.
Ismerősőméknél a fiú mérleg a lány vízöntő, ugyan az, jól meg vannak. Szerintem kevés jegy van ami így összeillik.
Vízöntő férfi - Mérleg nő Az Ideális pár! Ezt ők is érzik. Ezért kétszer is meggondolják, hogy akkora ballépéseket kövessenek el, amely kapcsolatukat veszélyeztethetné
Mérleg vagyok, Vízöntő pasival.
Nekem bejön!
Ezt abból is gondolom, hogy -bár előzőleg nem tartok ilyen felmérést - mégis mindig Vízöntőknél kötök ki.
A fiam apja is Vízöntő volt, igaz elváltunk, mert nem erős oldaluk a hűség.
Amelyik Vízöntő mást mond, az hazudik!
Mérleg vagyok és volt dolgom vízöntővel.
Soha többé!!
Aki ilyen felállásban élt?
Mennyire jó ez a páros? Persze tudom ez sok minden mástól is függ.
Köszönöm!