Mentőautó vezetője + 1 fő utcai ruhában voltak, megálltak, kávéztak. Előre is bocs ha hülye a kérdés, de az orvosok így járnak? (beszélgetős fórum)
Van rajta kék lámpa, ill. bármi, ami arra utal, hogy még mindig mentőautó?
Lehet, hogy pl. kártevőirtók és műszak után ott kávéznak:)))
Építőiparban szállításhoz jók még ezek a járgányok. Nem azt mondom a Te lovagod is erre használja, de ha kopott ki tudja, igaz egy-két betegszállító is ramaty állapotban van sajnos:(
gyakran megállnak egyébként a mentősök is valamelyik gyorsétteremnél,vagy kávézónál.
Jaj dehogy idegesít, csak szerintem nem kell bonyolítanod. :)))
Sokkal tisztább,ha beszélgetni kezdesz vele mint sem hogy kideríted a mentőautóról az infót.
Jegyezd meg,hogy jól áll neki az ing( vagy ami épp rajta van)
értem, de lehet már láttam a fővárosban több helyen, hogy vállalkozó a leselejtezett mentő gépkocsit megveszi, és úgy hagyja...használja nem festi át. A cégjelzést tüntetik el róla, de teljesen úgy néz ki, mint a mentő. az Attila úton is áll egy mindig Csepelen és a belvárosban is láttam ilyet. A lényeg nem mentésre használják.
Majd számolj be róla, ha többet megtudsz róla, furdalja at oldalam a kíváncsiság :DDD
ÓÓÓÓÓ:D
Adj neki lehetőséget hogy gyakorolhassa rajtad a hivatását:D Nemkell komoly betegséget színlelni, elég egy kisebb horzsolás is. Ó legyen szíves lássa el:P Így még közelebb kerülhettek egymáshoz:) Sok sikert:P
köszi:)
hát igen, jó sok van, már nekem is eszembe jutott hogy az autó alapján talán... mert egy régebbi festésű, kissé kiszívta a nap a sárga csíkot az oldalán.. nem a legújabb. de nem bukkantam ilyenre első körben. de kiváncsi vagyok szóval kiderítem:)
lehet hogy a szülők vannak tele, de inkább azt tudnám elképzelni hogy mást is csinál mellette és abból. Vagy nem tudom, valami magáncég, szervezet a mentős dolog és akkor abból. Inkább üzletembernek néztem eddig, ő hív meg mindig mindenkit, akármennyi is a számla és akárhányan vannak... egy mentős vagy állami kórházban egy orvos ezt aligha tudná naponta finanszírozni.
Nem vagyok anyagias egyébként, csak össze akarom rakni a képet.
Ez jó.
Már azt sem értem,hogy ez miért fontos.
Tök jó hogy ez a napi kérdés.
Igaz,kicsit későn de megérte...
Tehát adott számára egy jó pasi mentőautó,és kávé.
És meg akarja tudni hogy orvos-e.
de innen a fórumról fogod megtudni? :))
Ha minden nap odamegy egyszerűen kérdezz rá és kész indítasz egy beszélgetést.
Nem kell ezt túl bonyolítani szerintem.
A mentőorvos fehér köpenyes-ha leveszi-anélkül kávézik.
Általában a rohammentősöknél van formaruha.
ennyi mentő és betegszállító létezik. Nagyon sok. kukkold meg legközelebb.
... az orvos sem aki mentőzik, de lehet a szülők jól állnak.:)
igen, látom értitek csajok:)
Szóval egy ideje már, kb 2 hete mióta először találkoztunk, minden nap jön ez a srác oda ahol dolgozom, tetszünk egymásnak ennyi, arról nem beszélgettünk még h mivel foglalkozik, és most először láttam hogy az út túloldalán parkoló mentőbe szálltak be és néztem nagyot, eddig a mélygarázsba állt be és hát őszintén szólva elég sok pénze van, nem hinném h a mentősök ilyen jól keresnek... bár nem tudom.
További ajánlott fórumok:
- "Akiknek már csak 5-10 kg van hátra" fogyicsapat és vezetője kerestetik:)
- A fiamat elég sok "baleset" éri az oviban. Szólnom kéne az ovi vezetőjének? (általában látható nyomai vannak a gyereken)
- Miért nem jelenik meg a kedvenc naplóim között az újonnan irtak?És a fórumjaim is megálltak 13:40 percnél!!MIÉRT?
- Prof. Dr. Balázs Csaba a Budai Irgalmas Rendi Kórház Belgyógyászati Osztályának vezetője. Valaki ismeri őt?