Mennyit ér egy nő? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mennyit ér egy nő?
Én amondó vagyok, hogy minden emberi élet értékes, akár férfi, akár nő...
És hogy mennyire? Amennyivel a világot, vagy csak a környezetét jobbá teszi
Kedves hozzászólók!
A nő annyit ér és egyetértek azzal, ha jót cselekszik, rendes becsületes, jószivű és toleráns másokkal. Igen a belső tulajdonságok számitanak igazán és ki mennyit olvas és tájékozódik, és kellemes társalkodó ezen kivül a normális viselkedéséről. Az érdeklődési köre sokszinű. Legyen az ismert személy, mint Cserháti Zsuzsa ő is kiemelkedő tehetség volt gyöngyörű énekhangját sokan szerették.
Ebbe a kategóriába vehetnénk Máté Pétert is hiszen oly sok hosszú év elmúltával még mindig szivesen játszák dalait a rádióban és a tévében pedig a kivánságműsorban. Sorolhatnánk még, de meghagyom a szót másoknak is. Üdv.Ágnes
Nagyon jó a cikk!!!
Teljesen egyetértek veled!
Sajnos sok helyen nem számítanak ezek az aprónak tűnő dolgok, csak a pénz a fontos és hogy közben az otthonnak nevezet valami lassan de biztosan rohadni kezd az senkit nem érdekel, mert sokan csak a külsőségeket nézik és azt helyezik előtérbe.
Pedig néha egy ölelés egy kedves szó többet ér mindennél.....de ez minkét nemre vonatkozik!
Ahogy Őt hallgattam, eszembe jutott bizony, hogy: mennyit is ér egy nő? Itt van például Ő, azaz Cserháti Zsuzsa. Sajnos búcsút kellett vennünk tőle idő előtt, és sokan csak elvesztése után eszméltek rá, mekkora kincsünk is volt. Ezzel a rövid kis írásommal rá is szeretnék kicsit emlékezni, és emlékeztetni, hogy az Ő sorsa legyen az egyik örök tanulságul...
Ugrás a teljes írásra: Mennyit ér egy nő?
További ajánlott fórumok:
- Nagyon fontos a pihenés! Te mennyit aludtál az elmúlt 24 órában?
- Ki mennyit hízott a terhessége alatt?
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- A hálapénzről - szüléskor kinek, mennyit
- Ti mennyit költötök csak élelmiszerre egy hónapban? Mi fér bele ebbe a keretbe?
- Mit gondoltok erről? Mennyit ér a diploma?