Mennyire vastag a téli cipőd, csizmád? (beszélgetés)
Nagyon igazad van, én 20 éve keresek olyan csizmát, ami nem ázik be. Mentségükre legyen mondva, a csizmák (amikkel én találkoztam) papírjára rá van írva, hogy nem -vagy csak mérsékelten- vízálló.
Próbálkozom, cserélgetem.
Valaki írta itt, hogy milyen a jó csizma ..igaza van, de hol az a bolt??
Hja! Meghiszem azt! A '60-as évek végi / '70-es évek eleji hippikorszak kommunái lettek volna ideálisak számunkra. Peace! ;) Vagy: "Sex, Drugs & Rock 'n' Roll!" :D
(P.S.: Ezzel és az aurórával már igencsak túlléptünk az eredeti csizma-témán!) :)
Istenkém! Lúdbörzött a testem, amikor olvastam, hogy egész éjjel északi fény volt. Bárcsak úgy adódna, hogy láthassam! Jól felöltöznék és egy kis lélekmelegítö, (kellemes zene) és egy fényképezögép társaságában kinn tölteném az éjszakákat. Lenyügözö lehet...
Köszönöm a kedves invitálást!
Azokat is bedobjuk a közösbe :-)))
De szép is lenne az élet, ha így élhetnénk...:)))
Istenkém!... Ott majd' egy hónapig sötét van télen. Hogy bírod?
(P.S.: Egy dologban viszont mondhatni irigyellek: láthatod az aurorát.) ♥
Ehh! A 39-es kizáró ok? :)
Az ötlet nem rossz. Hozzád vagy hozzám, bébi? ;)
Úgyis szeretlek...:)
Ha 37-es a lábad, akkor tán össze is költözhetnénk...:)
Ugye? Nekem mindről az jut eszembe, hogy a közel 80 éves anyósom mindig ilyeneket hordott. Volt neki hosszú bordó, hosszú, vajszínű, félhosszú kék, félhosszú zöld.
Én fel nem veszek ilyeneket.
A szövetkabát elég hideg.
Nekem főleg azok vannak, de ha igazán hideg lesz, akkor kell alávennem egy vastag kötött kardigánt, ami alatt van a szokásos póló+pulcsi még.
Hol élsz, ha szabad kérdeznem?
Kanada, Grönland, Skandinávia, Szibéria?... :)
:) Akkorhát kezet foghatunk! ;)
(Ja, az elözö bejegyzésemben megadott érték a csizma "oldalára" értendö; a talpat nem mértem.) :)
Mivel nem esik sokszor hó, ezért nekem nincs hótaposóm.
Van két vékonyabb talpú csizmám, egyik hosszú szárú a másik rövid.
Van egy vékony talpú, de bélelt bokacsizmám, ez nem csúszik egy kicsit sem.
Van egy magas sarkú, boka csizmám, ami csak száraz időben jó.
És van jó kis bakancsom, ezt hordom, ha hó van.
Nekem 3 van, vagyis 4 de abból az egyiket ritkán hordom.
- hosszúszárú bőr csizma, lapos talpú. Háát, bundásnak bundás, de annyira nem az igazi. 2 zoknival szoktam hordani.
- Extrabundás UGG-szerű csizma, na ez az igazi meleg bundás csizma. Tavaly vettem és hihetetlen meleg, nagyon szerettem hordani. Igaz olyan mint egy Jety lába, meg nem is szép, de nagyon jó.
- Hótaposó. Ezt általában itthon hordom havat lapátolni stb.
- Velúros csizma. Szépnek szép de nem igazán meleg + át is ázik. Ez az amit ritkán hordok...