Mennyire tetszik mindennapi életre/életedben ilesztve az alábbi képen lévő szoba? (beszélgetős fórum)
Nekem ez sem tetszik.
Ez meg már túl modern vagy mi.
Szürkét falra és padlóra nem tennék. Ebben az árnyalatban biztos nem. Én a világos színeket szeretem. A rend nem zavar, mert azt is szeretem:D
Én azt szeretem, ha a falak fehérek vagy valami púderszínük van, a bútorok is inkább világosak legyen és a kiegészítők is.
Ügyes! Roppant ügyes!
Én épp most beszéltem le a párom a szekrény vásárlásról ugyanezzel a módszerrel! De hááát,olyan büszke most magára! :D
Ez már közelebb áll az ízlésemhez, de kéne még egy kis szín, és néhány ülő alkalmatosság.
Vagy a szekrények felületén kéne változtatni. Ez a wenge már olyan közhelyes és unalmas.:)
Ha megfelelő időben mondod el neki időnként, akkor hamar a magáévá teszi majd, sőt! Azt fogja mondani, hogy ő találta ki:DDDD
Múlt nyáron laminált padlót tettünk le. Amikor megemlítettem a férjemnek, hogy ilyet szeretnék, az égnek állt az összes haja, amikor csinálta, akkor már úgy emlegette, hogy ő sugallta nekem az ötletet, most a napokban pedig azt mondta, hogy: milyen jó, hogy kitaláltam ezt a padlót (mármint ő):DDDD
Nálam most levendula-mánia van. DD
Jó lenne most nekem néhány ilyen bútor, ettől a mostanában vásárolt szekrénytől rosszul vagyok. Majd cserélünk, csak még óvatosnak kell lenni. Hadd jöjjön rá a férjem, hogy ő akarja. D
Nem az a bajom vele,hogy "káoszos",hanem a stílusa! Nem jön be a sok pompa és csillogás,én jobban szeretem az egyszerű dolgokat!
A nagyimnak voltak ilyen bútorai,már akkor sem tetszett,viszont az antik székekből faca bunkert lehetett építeni! :)
Még csak meccénás sem volt, csak műértő és művészekért társágilag (nem szexuálisan) rajongó.
Más, de hasonló jelegű téma, tök durva nekem a nélkülöző kastély tulajdonos, aki úgy-e még el sem adhatja a földjét, és nem kap érte jó bért, és a királynő meg nem járul hozzá a kastélya eladáshoz. Nyomorgó Forintban milliárdos. Mert nem egy mérnöki fizetést el vissza az állag megóvás is.
Az a másik francia szalon már inkább, és asztaltársaság. ;) De dicséretes a műveltséged. ;) Korában tényleg ilyen szobákban tartották.
Ez nekem túl sok minden egykupacban.
Zaklatott lennék, ha itt kellene élnem.
Igen, az lesz.:)
Viszont a kérdésed arra vonatkozott, hogy mennyire tetszik ez a fórum közönségének, mennyire tudnának a hétköznapjaikat ilyen környezetben elképzelni.
A francia szalon (gondolom) olyan helyiség volt, ahol kisebb összejöveteleket, beszélgetéseket tartottak. pl. irodalmárok, művészek.
Ez ami hétköznapjainkban nem hiszem, hogy elképzelhető lenne.:) Nem beszélve arról, hogy ez a szoba feltételezi, egy monumentális épület létét, amiben megtalálható.:)
Mi ehhez képest kis házakban, lakásokban élünk, és naponta eljárunk munkába. Esténként lenne igényünk ilyen társalgásra, akkor azt a baráti körünkkel egy kis kocsmában tesszük meg.:)
Művészi körökben lehetséges, hogy valami mecénás otthonában létezik ilyen szoba.:)