Mennyire működőképes egy kapcsolat, ha nem passzol a két fél szexuálisan? (beszélgetés)
Mennyire működőképes egy kapcsolat, ha nem passzol a két fél szexuálisan?
Sehogy. Maradjanak barátok.
Az a kapcsolat felejtős.
Ki a fenének hiányzik hosszú távon a nyühögés?
Szabadulni az ilyen kapcsolatból, minél hamarabb!
Azért ez néha bonyolultabb. Nekem a házasségom utolsó éveiben folyton volt szeretőm. Nem a szex miatt. A harmónia hiányzott. A szeretőmmel a szex feloldódás volt. Egymásra figyeltünk és kiélveztünk minden lopott percet.
Utána feküdtünk összebújva és beszélgettünk. Otthon még a szex is olyan állatias ösztönszerű volt. Csak fiziológiai kielégülést adott, a lelki elmaradt.
Ez tetszik.. :D sajnálatból..
Jaj, szegény Pisti, elhanyagol az asszony, gyere, megvigasztallak.. :D
Amúgy a kedves kérdező miben reménykedik? Hogy hosszútávon nem működik majd így a házasság és szétmennek?
Elárulom, hogy aki eljut addig, hogy szeretőt keressen, az nem akar kilépni. Csak kerekké teszi az életét. Kap szexet is, otthon meg nyugalmat és tiszta gatyát. Leegyszerűsítve ennyi.
Én mondjuk a pasit sem értem. Bennem is munkál a vadászösztön, de én meghódítani akarom a nőt.
Mindegy, hogy az eszemmel, a humorommal vagy egyszerűen csak a rosszaságommal, a lényeg, hogy elbűvöljem!
Ki a fenének kell, hogy azért feküdjön le velem, mert sajnál, hogy szegény, az asszonya elhanyagolja. :-(
Ó de jó duma...
Ha mindegy akkor miért írtad ki a fórumot???
Nem én vagyok a történet szereplője.
Engem harmadik félként szeretne bevonni a férfi.
Mert a feleségétől kevés szexet kap. Vagy igazat mond vagy nem ezt nem tudom. Mindegy is.
Ez is egy értelmes nyitás!
Sokallod amit igy kapsz, vagy kevesled?
Neked nem megfelelő vagy a másiknak?
Kb. félig, azaz leginkább semennyire. Szintén tapasztalat sajnos.
Mert ugye test és lélek..., és a másik feled egyik felének csak a felét kapod. Ami matematikailag egy negyed, gyakorlatilag viszont duplán számít, hisz mindig az fáj, ami nincs. Érzelmileg viszont folyamatosan rombolni fog, ha nem csiszolódtok "összeébb", akkor egyre nőhet a távolság. Lehet kompromisszumot kötni, csak gyötrelmes. Megoldás kell, vagy együtt, vagy valaki mással.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Ismeretlen emberrel való szexuális kapcsolat. Te kipróbálnád?
- A barátnőm megkért, hogy létesítsek szexuális kapcsolatot a férjével és mindezt szeretné is végignézni
- 5 éves kapcsolatnál mennyi szexuális együttlét a normális havonta?
- Mi az oka annak, ha egy férfi csak szexuális kapcsolatra akar egy nőt?