Mennyire megbízható a mosó-szárítógép egyben? Érdemes 2in1-ben terméket venni? (tudásbázis)
Nekem volt mosó+szárítógépem, de váltottam síma mosógépre.
Szárítás után szörnyű állapotban voltak a ruhák. Max. fehérneműt érdemes benne szárítani, vagy nem szabas teljesen megszárítani a ruhákat vele. Egyébként pedig sokat fogyaszt.
A mosó szárítógépben mosásnál 5 kg ruhát lehet beletenni viszont szárításnál a súly csak 2,5 kg lehet.
Van pár mosóprogram ami után automatikusan szárít.Itt be lehet állítani, hogy mennyire szárítasa meg a ruhát
Ezenekivül van 2 szárító program . az egyik pamut a másik szintetikus anyagokhoz.A szárítás idejét be lehet állítani.
elég ritkán használom, de néha jó hogy van.
Szia Nina!
Én is nézegetem a szárítógépeket, tervben van, hogy veszünk, mert nincs hol szárítani a ruhákat.
Van már több topik, ami ezzel foglalkozik, írd be a keresőbe és megtalálod.
Jó keresgélést!
Dorka
Én még nem mertem venni ilyet, mert belegondoltam, ha elég gyűröttek a ruhák, még ha kirázza a gép magától, akkor ha ezt így szárítja meg, milyen lesz ha kiveszem?
Kutyaszája szindróma?
További ajánlott fórumok:
- DPD futárszolgálatról várok tapasztalatokat. Megbízható-e?
- Aki tanultabb, értelmiségi munkát végez, azok megbízhatóbbak egy szakmunkásnál? Hűségesebb stb?
- Nifty és Prenatest, mennyire megbízhatóak?
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Hol lehet találkozni, ismerkedni rendes, megbízható férfiakkal?