Mennyire jogos a barátom hisztije? (beszélgetés)
A kölcsönösség égisze alatt.
(i hope my phone works)
Majd ha már nem hív a beiratkozásra, akkor majd hogy elmennél vele.
A hiszti ettől függetlenül nem jogos.
nem tudom milyen napja volt, valószínűleg nem volt könnyű, de akkor se kellett volna így felhúznia magát ezen, hogy másfél napja ne lehessen elérni.
az előző 2 hasonló esetnél az volt, hogy elfelejtettem átmenni hozzá munka után(a főnök aznap eléggé kikészített, és fáradt is voltam, meg nem is beszéltünk reggel, hogy akkor mi legyen délután én meg 2-kor automatikusan hazamentem aludni). utána telefonált, hogy mivan és jött a "nemillünkössze" dumával.
A másiknál(1 hónapja volt) ott meg fesztiválon voltunk, és pont akkor jött meg. le akart locsolni vízzel, hiába mondtam, hogy ne de mégis lelocsolt és nagyon mérges voltam rá. persze akkor is neki állt feljebb, és állítólag elfelejtette, hogy menstruálok..
ez után viszont biztos, hogy közölni fogom vele hogy elfelejthet.
Hát ha 24 éves pasi ilyesmiért hisztizik, az elég furcsa. Mikor beszéltétek meg, hogy elkíséred? Nem lehet, hogy mást is tervezett, te pedig keresztül húztad a számításaid? Máskor is ilyen?
Ha a tesód, és az anyád annyira rendetlen, akkor biztos nem takarítanék utánuk, inkább elmentem volna a barátommal. Gondolom, pár óra alatt nem fulladtak volna bele a koszba.
Pasitól akkor is furcsa ez a viselkedés.
Ne nagyon nyaggasd most egy darabig, mert akkor azt fogja hinni, hogy ilyesmivel bármit elérhet Nálad :)
Tegnap délután beszéltünk utoljára, amikor megkérdezte tőlem, hogy elmegyek-e vele beiratkozásra. Mondtam, hogy még nem tudom, mert lenne itthon is mit csinálnom, meg fáradt is voltam akkor már(ma se voltam fittebb). Erre rám csapta a telefont, hogy nem akarok vele lenni. Este is meg ma is próbáltam hívni, de nem vette fel és még csak vissza se hívott(amúgy ingyen beszélünk).
Elvileg szeptember végén összeköltöznénk(1 éve leszünk együtt), de nem ez az első alkalom, hogy -szerintem- a semmin így behisztizik. A barátom 24 éves.
Én lennék most tényleg a rossz, mert kiakartam takarítani a lakást?
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Haragszik rám a barátom családja. Jogosan?
- Ti hogyan kezelitek gyermeketek hisztijét?
- Velem van a baj, túlkomplikálok, vagy jogosan vagyok mérges és szomorú a barátom miatt?
- Hogy kezeljem a 3 és 2 éves fiaim hisztijeit?
- Akaratos gyerek hisztije.Hogy a csudába kezeljem?