Mennyibe kerül körülbelül egy kabát befestése? (tudásbázis)
Nem nagyon lehet, min. 15 ezer egy kis átmeneti kabát, vékony testalkatra, aminek jó anyaga van és divatos.
Nagyobb méret, komolyabb fazon 50 ezer körül van.
Köszönöm a válaszokat,és bocsi, ruhatisztítós befestésre gondoltam.
Átmeneti kabátot szeretnék befestetni.
Az attól függ milyen kabát. Én egy sima átmeneti kabátot megúsztam 500 ftból. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy esőben folyik-e róla a víz (mosáskor kicsit enged), mert esőben még nem vettem fel.
Egyébként én egy sima lavórban festettem be. Jó forró vizet engedtem, befestettem a leírtak alapján, és jó lett.
Valószínűleg otthon szeretnéd befesteni. Ahhoz tudnod kell, hogy egyáltalán lehet-e festeni, a bélése pld. milyen anyagból készült, lehet, hogy ki kell fejtened, hogy ne ugorjon össze, ne menjen tönkre. Aztán le kell mérned a festendő anyagot, hogy hány kg. és ennek függvényében tudsz a háztartási boltban venni festéket. Ha a kabát anyagának megfelelőt lehet kapni, akkor még mindig ott a kérdés, hogy miben készíted el a festést. Akkora nagy edényt nem hiszem, hogy találsz otthon (üstben, abban lehetne festeni, az elég nagy). (Sokan esküsznek a mosógépre - sőt a festéken is az szerepel, hogy abba kell tenni -, de ők még nem láttak csinos nőt a nyári esőben, aki a frissen festett piros nadrágjában várt a zebránál, és folyt le a piros lé a lábán, bele a cipőjébe. Csúnya látvány volt!)
Javaslom, hogy egy ruhatisztítóba vidd inkább el, és ott válassz színt, biztosabb.
Sziasztok!
A kabátomat szeretném befestetni.Tudtok segíteni,hogy körülbelül menynibe kerül?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Mennyibe kerül a C&A-ban egy átmeneti kabát?
- Gimnasztikai labdát szeretnék vásárolni. Érdekelne, hogy hol lehet ilyet kapni és körülbelül mennyibe kerül.
- Mennyibe kerül körülbelül egy WC kialakítása?
- Ez a mondat "Mennyibe kerül a kis kabát küldése Németországba?" hogyan hangzik angolul?
- Panelban található biztonsági ajtó zárcseréje mennyibe kerül körülbelül?
- Nemesvakolatot valaki csináltatott mostanában? Mennyibe kerül körülbelül?