Mennyibe kerül egy kistestű nőstény kutya ivartalanítása? (tudásbázis kérdés)
Fontos lenne tudni, hol laksz!
Mert pl. Mako 12 ezer
Szeged 25 ezer...
Abszolut helytol, orvostol fugg.
Van aki 6000 ert csinalj, van aki 25 ert.
Mi az elmult evekben 3 kutyat es 2 macskat ivartalanittattunk, es 10 korul megusztuk.
Nekünk vidéken (Bp-től 40 km-re) az állatorvosunk a spánielünkre 9-10 ezer forintot mondott, de ez tényleg olcsó. Tavaly egy másik állatorvost kérdeztem beagle-vel kapcsolatban, az egy 20-as lett volna.
Budapesten sokszor drágábbak, de érdemes körülnézni, mert sok esetben van ivartalanítási akció is, általában november-február vége között.
Mondjuk sokat segítene, ha megírnád, hogy merre laksz, hol keresel állatorvost, úgy könnyebb lenne segíteni és esetleg orvost is tudnánk ajánlani.
ó, ez azért egy elég nagy műtét lány kutyáknál, én mindenképp egy jól felszerelt, és higiénikus körülmények között dolgozó helyre vinném.
ha 4kg a kutyusod, akkor az kisméretű, egy hordozóban simán elfér, tudod tömegközlekedésen is szállítani.
én ennek a duplájára tippelnék inkább ...
de biztos nagy eltérések vannak az egyes orvosok díjszabásai között, érdemes konkrétan megkérdezni a közelben dolgozóakat, hogy melyik mennyiért vállalja.
Egyenlőre még állatorvosunk sincs,a sajátunk nem vállal kutyát,akit ajánlott,tömegközlekedéssel elérhetetlen(sokat kell gyalogolni,hazafele egy félig alvó kutyával nem szívesen buszoznék 10 megállót.)
Most dokit keresek,hívom is a kiszemelteket,de szerintetek mennyi a kb. reális?
A kutya 4kg.
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Az állatok ivartalanítása
- Lánykutya ivartalanítása. Mit szóltok hozzá? Nagyfiam nem akarja engedni, állatorvos szerint muszáj.
- Nőstény cica ivartalanítása után mit kell tenni a gyógyulásig?
- Mennyibe került cicád (nőstény) ivartalanítása?
- Cica ivartalanítás Szolnokon mennyibe kerül?
- Kutya ivartalanítása mennyibe kerül?