Mennyi költőpénzt vigyek? (beszélgetés)
zsjulika! Azt ajánlom, hogy érdeklődd meg a bankodtól, hogy ha kártyával fizetsz, akkor milyen az elszámolás. Egyből frankról forintra váltják a kinti vásárlásodat, vagy euróalapú és frank-euró-forint az elszámolás. Mert nem mindegy, hogy hányszor váltják át.
Legyen Nálad készpénz mindenképpen.
Elég lesz.
Nem kell senkinek sem drága dolgot bevásárolnod. Ha mindent kifizettél előre, akkor olyan nagy dolgokra nem kell fizetned.
Én a fiamhoz járok ki pár havonta Franciaországba, ahol a kintlétem alatt én fizetek mindent, pedig az az ország sem az olcsóságáról híres.
Amúgy ti a helyemben most váltanátok frankot,vagy várnátok 1 hetet?
Mert most 206-207,de gondolom ti is hallottátok hogy lehet 230 is.Nem tudom mit tegyek...
Elég lesz,és vidd a bankkártyás,ha kevésnek találod valamire.Minden attól függ,milyen igényeket akarsz kielégíteni.Nézőpont kérdése.
Nekem elég lenne.
Hogyne,szerintem az is kevés....ahogy vesszük persze.
Ha szeretnél egy ferrarit is hozni,akkor 100milla is kevés.
A program szervezve van,busz,ellátás,szállás már ki van fizetve.Tehát akkor inkább úgy kérdezném:napi költségekre és ajándékra ti mennyit váltanátok??
Köszi!
Egy főre kérdezem
hát, egy főre én legalább 150.000 FT-ot vinnék, hogy vásárolgathassak is.
Az már más tészta, hogy előtte spórolni kéne:):):)
Sziasztok!
7 napra szervezett társasútra ti mennyi forintot váltanátok át svájci nyaraláshoz?
Szállás,félpanzió és útiköltség már fizetve van.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi pénzt adnátok heti költőpénznek egy kilencedikes kollégistának?
- Hétvége egyedül, költőpénz minimális
- Egyetemistának (Budapest) egy hétre 15.000 Ft költőpénz megfelelő?
- Mennyi költőpénz vigyek magammal Görögországba ezen belül Stavrosra? 10 napra megyünk, a szállás és utazás ki van fizetve
- Túristaként mennyi költöpénzt vigyek Montreálba?
- 2 főnek Brüsszelben 1 nap mennyi költőpénz a reális?