Mennyi kilóra hízzak/izmosodjak, hogy legyen végre barátnőm? (beszélgetős fórum)
Ez még mind semmi. Jó fiú vagy, vagy rossz?
Mert a jók sem kellendők, csak a rosszak.. :)
És főleg hozzád való, a kategóriádnak munkában , műveltségben, érdeklődésben , öltözékben stimmelő csajra nyomulj
Ne akard megdönteni azokat akik, a pénzre és piros sportautóra hajtanak
100ból 95 lánynak ....."
Marhaság! Nem kevés évet éltem meg és hidd el szinte minden a duma
Ha te Berkivel jösz, gyerünk!
Azt hiszed hogy egy Berki ha végigsétál a plázson, a nőkröl már leesik a bugyijuk?
Berkinek is duma kell hozzá.
Lehet rossz példával jövök, de nézegetem a Bp.Éjjel-nappal baromságot
A milliomos bártulajdonos bunkó csávó, még a munkatársait is meghívja esti partira, a hiper-szuper villájába. Hozzon magával mindenki egy halom nőt is.
Parti összejön, de akkora bunkó hogy egy csajt sem tud fölszedni, mert nincs dumája. A milliói ellenére egyedül maradt.
Érdemes megnézned a neten a tegnapi részt
Értelek én persze, de ezen csak te tudsz változtatni
Súlyzózok már jó ideje, és vastagodtak a karjaim 4 centit, de az összkép ugyanúgy sovány. Legfeljebb táplálékkiegészítőkkel és szerekkel együtt érhetek el vaskosabb alkatot. Fogalmam sincs, hogy jó dumával is lehet-e még barátnőm úgy, hogy 100ból 95 lánynak vízilabdás, úszó vagy Berki Krisztián féle alkat jelenti a paradicsomot. :D
Alapvetően semmi bajom nem lenne az alkatommal, mert komoly közérzeti bajom nem származik belőle, csak nem könnyű a nők ízlésének megfelelni. Sokkal jobban számít nekik a férfiak külseje, mint nekünk férfiaknak a nők külseje.
Úgy tudnád hogy elmennél egy pszichológushoz "kibeszélni" ezt a gátlásodat.
Ráadásul elkezdenél kicsit súlyzózni, de lehet alkatodnál fgva nem jönne rád semmi izom
Mindenesetre a szövegedet bővithetnéd. Jó dumával több nőnél lehet sikered
Addig meg őt ajánlom
Nem is akarom, nem szeretnékolyanszánalmas lenni, mint te.
Amit itt előadsz az alapján nincs ember aki elviselne, még pénzért se nagyon. Ez a küllemedtől teljesen független.
Neked nem azért nincsen senkid, mert rossz a küllemed.
Azért nincs, mert egyfelől annyira felületes vagy, hogy életed központja a külsőd, másfelől annyira tohonya, hogy ha nem tetszik neked valami magadban, azon nem változtatsz, hanem picsogsz.
Végeztess lobotómiát, merdeken nőni fognak az esélyeid.
ha nem akarod válts pasikra, mert neked az életben nem lesz csajod. Szerencsére.
Hogy mi a frásznak nézek még ide be nem tudom :-O komolyan a negatív unatkozó önsajnáló unalmas mondataiddal totál lefárasztasz...
Biztos kamu topic,de biztos van ilyen a való életben is,azoknak üzenem hogy : nem! nem lesz ilyen felfogással a büdös életben senkijük!Pont.
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Kevés barátnöm van neked is gyere ide
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Sosem volt barátnőm! Leszel a barátnőm?
- A barátnőm mellrákos!Mit tudok neki segíteni, hogy jobb legyen?