Mennyi idős korban kezd hasra fordulni (normál esetben) a baba? (beszélgetés)
Hát igen az anyai büszkeség...
Igazándiból azért kérdeztem, mert annak idején én 9 hónaposan már egyedül mentem és gyanakszom rá, hogy ha már most ilyen "ügyi", akkor Ő is hamar el fog indulni.:D
az a lényeg hogy legkésőbb 6 hónapos korára átforduljon.... az én lányom a betöltött 6 hónap előtt 2 nappal fordult át először.. (igaz ő kicsit hipotón volt)
ő mindent kicsit később csinált,mint az átlag, de mégis mindent még időben.. aztán szépen utolérte magát.. :) most meg sem mondanád, hogy valaha valamit is később kezdett..:)
Ezt a google-ba is beírhattad volna.
Nincs két egyforma gyerek és bírom, amikor a szülők erre büszkék, mert valljuk be, ehhez vajmi kevés közünk van, hogy mikor mit csinál a gyerekünk:)
8 hetesen forgott minden irányba,6 hónaposan lépegetett a bútorok mellett,ekkorra tanult meg mászásból felállni.
amúgy meg több hónapos az a határ amin belül teljesen normálisnak számít,de ezt már hallottad elégszer szerintem :)
de elhiszem,hogy jólesett leríni milyen ügyes a picid,az anyák már csak ilyenek :D
További ajánlott fórumok:
- Mik a feltételei egy kisbaba örökbefogadásának? Hova kell fordulni?
- Hova kell fordulni, mit kell tenni, ha átverték a külföldi munkavállalót, és nem tudja, hogy jusson haza?
- Kamaszkorban normális, hogy a gyerek azt hiszi, nem szeretik a szülei?
- Mennyi idősen kell kb. a csecsemőnek oldalra, hasra, hátra fordulnia?
- Missed ab. után meddig normális a vérezgetés és mikor kell orvoshoz fordulni, ha nem múlik?
- Kisbabám (6 hónapos) szívén 3mm-es lyukat találtak. Az orvos szerint ebben a korban ez normális és gyakori. Tényleg az?