Mennyi idő alatt van meg a mammográfia lelet? (tudásbázis kérdés)
Akkor te nagyon szerencsés vagy.
Én mindössze kétszer voltam állami mammo szűrésen, mindkétszer az Uzsokiban, de orvos a felvétel elkészítésénél a környéken se volt.
Magánrendelésen így működik.
Államiban asszisztens csinálja, majd utána az orvos valamikor kiértékeli és megkapod a leletet.
Óóóó, az jó sok!
A lényeg, hogy rendben van!
Igen, az enyém jó;)
9-én feltöltötték az EESZT-ba, így 7 nap alatt kész lett a lelet.
Neked meg van már?
Voltam mammográfián.
Persze, minden úgy alakult, amilyen az én formám:DDDD
Valami gond volt a géppel, mert 4x összenyomták az egyik cicimet, mire kitalálták, hogy inkább újraindítják, hátha akkor működik.
Na, nagy tortúra után sikeresen elkészült a vizsgálat.
3 hét múlva kb. meg lesz az eredmény, az EESZT-be lesz feltöltve.
Az elsőről kikértem, mert a másodikon visszarendeltek.
A másodiknál odaadtak mindent és azt mondták, hogy vigyem magammal a következőre.
Tehát, elvileg minden meg van, ami eddig volt. Az EESZT nem is néztem, elvileg ott is ott kell lenni, ha minden igaz.
Én ugye a behívósra megyek és szinte mindig máshová kell mennem. Legelső alkalommal a Váci útra, majd ugyan ott laktam, de a Kékgolyóba hívtak be, most máshol lakok és ezért az Uzsokiba kell mennem, mert oda tartozunk területileg.
Ilyen hülyeséget...
A kerületi szakrendelőben voltam most és 2 éve is.
2 éve orvos nézett UH és mammográfia együtt és rögtön adta is a leletet. Most csak egy asszisztens volt és csak mammo, 2-3 hét volt az eredmény.
Na, hol voltál mammográfián?
Engem most az Uzsokiba hívtak be...
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő alatt készül el a lisztérzékenység vizsgálat lelete?
- A mammográfiai vizsgálat mennyire fájdalmas?
- Anyukámat visszahívják a mammográfiás vizsgálat után, aki tudja, az alábbi lelet mit jelent, kérem segítsen!
- A mammográfia mennyire veszélyes? Olvastam, hogy a sugárzás nagyon káros...
- Alap mammográfia vizsgálat után, ha valami gond van, mennyi idő alatt értesítik, hívják vissza az embert?
- 3 hónapos mammográfiai leletet még átvehetem(azt tudom h negatív lett)?Az ilyen leleteket megőrzik a kórházak?