Mennyi ideig tarthat a szerelem? (beszélgetés)
én úgy hallottam, hogy biológiailag kb másfél évig tart, utána
na fokozatosan átalakul "szeretetté" persze szerintem ez inkább egyén kérdése, én 4,5 éve vagyok együtt párommal, vannak hullámvölgyek, de ha ránézek még mindig el tudok olvadni:)
Nekünk most kezdődik-remélem,hogy nagyon sokáig fog tartani:))
Előtte 17 éve voltam szerelmes-ott két évig tartott a "nagy love".
13 év van mögöttünk.Már nem tudom hogy a szerelem mikor múlt el,de arra kell törekedni hogy ne elmúljon a szerelem hanem átalakuljon szeretetté!!!
Nekünk is voltak hullámvölgyek,de a mai napig képes kihozni belőlem azt amit 16 évesen éreztem iránta.
14 éve vagyunk együtt, kicsit kevesebb ideje vagyunk házasok. És még mindig lebegek néha, még mindig felforrósodik a levegő körülöttem a közeledtére. Így nem tudom, hogy elmúlt-e már a szerelem.
És ő is így van vele, szerencsére naponta sok alkalommal érezteti velem, hogy még mindig mennyire a NŐ vagyok a számára.
Nem azért, mert akkora szám vagyok, hanem azért, mert nekem ő az, aki kell, neki meg ezek szerint én vagyok, aki kellett.
Lehet furcsa a kérdés de az érdekel hogy ki mennyi ideig volt/van szerelmes a párjába.
Kinél mennyi az az idő amikor halványul és ki mit tesz hogy ne múljon el.
Előre is köszi a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Mennyi ideig tarthat a szerelem!
- Ha valakinek meghal a párja, mennyi idő szükséges, hogy újra rátaláljon a szerelem?
- Mennyi ideig tarthat egy ház megvétele?