Mennyi az esélye ilyen esetben egy csajnak? (beszélgetés)
Nem tudom mi baj volt a korábbi bejegyzésemmel... talán fájó, sértő az igazság?
Továbbra is az a véleményem, hogy tanulnod kéne inkább és nem az idősödő férfiakra vadászni.
Sajnos én sem tudom megmondani, hogy mennyi esélye van a "csajnak".
De a "nem szerelmes , mert nagyon jar a szeme" miatt köszönetet szeretnék mondani.
"...ha a pasi vegul enged..."
= azt gondolja a pasi, hogy miért is ne, ha már ennyire akarja!!
"Egy hét ajtócsapkodást (a feleség részéről) ez is megér!"
És cselekszik, egy, max. két alkalommal, de a biztosat nem fogja feladni.
Te melyik vagy? A csaj vagy a pasi? Mert nem lett világos számomra..
Csaj: ne koslass a pasi után. 1. Kapcsolatban él. 2. Elutasított.
Pasi: no comment
Ha tetszik a pasinak nagyon , de a pasi foglalt es kialakitott egy kenyelmes , nyugodt eletet egy par eve megismert növel , akibe jelek szerint nem szerelmes , mert nagyon jar a szeme , de visszafogja a kényelme ( kora nem mert csak negyvenkilencéves) es gatlasos a pocakjamiatt
Amúgy jókepu sikeres ferfi .
Adott egy csaj akivel a ferfi kedves volt , es ereztette vele, hogy bejön neki mint nö , de többet nem tett . Nem is kellett mert a csaj azóta is szaladutána, varja mikor vegez a munkaban .
Van ilyen pasi aki azt szereti ha egy nö felajanlja magát es ha megtette a csaj es ö visszautasitotta , de a csaj tovabb próbálkozik akkor mi a lehetöseg egy komoly kapcsolat kialakitasara , hogy elmélyul idövel köztuk miutan / ha a pasi vegul enged ? Ha a csaj sokkalfiatalabb is mint ö?
További ajánlott fórumok:
- Mennyi esélye van egy 42 éves férfinak a család alapításra?
- Jó éjt kívánás egy csajnak? Tetszene nektek?
- Mit gondoltok, mennyire van esélye a férfiaknál egy ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező nőnek?
- Milyen edzése és étrendje lehet a képen látható csajnak? Nagyon szép alakja van.
- Milyen búcsúajándékot adnátok a kollékáknak? Én megyek el és 4 csajnak szeretnék valami apró kedvességet adni.
- Milyen anyagból készült köldökpiercinget ajánlotok fémallergiás csajnak?orvosi anyagra is allergiás vagyok