Mennyi az esélye a teherbeesésnek? (beszélgetés)
Aktus után 16 nappal érezhetnék bármiféle terhességi tünetet? Tudom hogy mostanság ha terhes vagyok beágyazódasnak kéne történnie.
( fáradtság, minimális görcs, ködös/szédüléshez hasonlítható érzés, mellérzékenység) , vagy lehet csak beképzelem a dolgokat az idegeskedéstől?
Egyik régi nőgyógyászom szerint a megszakítás hun módszer: hun működik, hun meg nem.
De nyilván aggódsz, szóval ne poénkodjunk itt veled: én annyit tudok erről az előváladék témáról, hogy fiatal férfiaknál neccesebb a dolog, egy harmincas-negyvenesnél már kevésbé valószínű.
Együtt voltam a párommal a ciklusom 10. Napján ( 08.10.) max 1 percig lehetett bent gumi nélkül, utána máshogy folytattuk. Mennyi az esélye a teherbeesésnek előváladéktól?
(A ciklusaim 30- de inkabb 31 naposak ha mindenigaz 08.18. környékén ovuláltam +/- 1-2 nap)
További ajánlott fórumok:
- Mennyi az esélye az első havi fog.tabletta elfogyása utáni teherbeesésnek?
- Mennyi az esélye a teherbeesésnek, ha a menstruáció 2. napján védekezés nélkül szeretkeztünk?
- Mennyi az esélye a teherbeesésnek?
- Menzesz előtt 1 héttel vagy pár nappal mennyi az esélye a teherbeesésnek?
- Nagyon változó mensi mellett, ha elmúlt a havi és utána egy nappal védekezés nélkül voltam valakivel mennyi az esélyem teherbeesni?
- Mennyi a teherbeesés esélye?