Melyik üzlet nevét viselő bevásárlótáskáid vannak? (beszélgetés)
A szomszéd Hölgy egyik táskájára az van írva
" BANANA MOON "
Neylon nincs.
'zsákszatyor' van a nagybevásárláshoz: Auchan, Aldi
Vászontáska, amiből 1 van a táskámban, mert bármikor jól jöhet: Kik, Takarékbank és egy Londonban vett piros buszos.. ez emlék is, a mamitól hoztam el, miután meghalt.
Meg kéne nézni a szekrényben...Nylon semmilyen nincs.
Alapból vászontáskával, hátizsákkal járok boltba.
Ha néha meghaladja a cuccom ezek kapacitását, akkor papírszatyrot veszek.Lidl-es meg Spar-os van ezekből, mert ezekbe a boltokba járok.Még az “antivilágból”, amikor nem konstans home office-ban voltam és a játszós meg a sportos ruhákon kívül mást is vettem, szerintem van Promodos meg Calzedonias szatyrom is.Ezeket a kis papírszatyrojat anno szerettem, mert tudtam bennük kajás dobozt vinni a munkahelyemre.
1 db DM-s vászontáskám van. Neylon táskáim nincsenek. Vagy 10 éve vászontáskákkal vagy fonott kosárral járok.
A vászontáskáim az egy DM-est leszámítva (akkor vettem mikor nem volt nálam másik) márkátlanok.
Ruhaboltban, cipőboltban sem kérem a neylon táskát vagy a cipős dobozt.
Milyen a praktiker?
Nekem a DM szatyrok tetszenek, meg a Fressnapf.
Libri Spár Tesco Metro
De legszebb a Praktiker, már beszóltak a spárba, hogy nekik is vannak ám szép szatyraik ...lehetőleg azzal járjak od
Szakadj meg szatyrokat szeretem.
Van Lidl és Rossmann.
1 db ilyen jellegű vászon szatyrom van:
Szent Mauriciusz Monostor Bakonybél. ❤️
Ja meg sok Lírás szatyor, de azokat csak zöldséghámozáshoz használom 😀
Ürespóló webáruházból kaptam ajándékba felirat nélkülit :)
Amúgy sparos textiltáska, mindig van nálam összehajtva.
Ez egy könnyed, link fórum, remélem nem érti félre senki és nem tekintik reklámnak
kezdem :
tesco, spar, coop, praktiker, metro ,mediamarkt, lidl, aldi
További ajánlott fórumok:
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Milyen nevet adjak egy most nyilo üzletnek?
- Ha molett ruhákkal foglalkoznál, milyen (nemzetközi viszonylatban is vállalható) nevet adnál az üzletednek?
- Frappáns üzlet nevet keresek, divat-bőrdiszmű üzlet nyitásához segitsetek ötletekben!!Kösz mindenkinek!!
- Az Allee Bevásárlóközpontban található C&A üzletben van XL-es kollekció?
- Erdélyben vasárnap a nagy bevásárló üzletek (pl. BILLA) nyitva vannak?